Fredagsbrev, arkiv

20 september 2019

Jäv, jävligt, jävligast....


Befinner mig fortfarande nere på Rhodos där vi har en härlig resegrupp som haft den goda smaken att resa med oss. Har väl inte haft något direkt falköga på travet i veckan men har i alla fall sett lite Oaks och Kriteriekval och det ser som vanligt ut att bli fina lopp. Har även hört att Michael Bindefeldt chartrat Malena Ernmans plan och lastat ner 142 "polare" till ett 60års kalas nere i Tel Aviv! Gratis e gott tänkte ryggdunkare och bruntungor och vips så var planet fullt. Vad som ändå skaver en del är att några partiledare valt att hänga med ner på spektaklet. Ebba, Nyamko och Uffe K sitter just nu och mumsar gratissnittar och ser på nakendans samtidigt som lönekuvertet fylls på hemma i Riksdagshuset. Å ena sidan så tycker jag nog att även politiker har ett privatliv men det luktar lite unket när så högt uppsatta makthavare sitter i knät och smaskar.

Det är inte bara inom politiken vi har "knepiga" situationer likt dessa. Om vi tassar över till vår lilla ankdamm hemma där travets aktörer plaskar omkring så ser det likadant ut. Hedersmannen Per Skoglund som jag för övrigt anser är en av landets överlägset bästa i trav-TV sitter lite på sniskan på sina två stolar. Tillsammans med sin Paula tränas det häst för fullt och ganska ofta så sätter de upp Emilia Leo i vagnen. Kan det vara en tillfällighet att vi får se VÄLDIGT mycket av Emilia i rutan? Nja, jag ställer mig en smula tveksam. Nästa klan är Eriksund. Jennifer Tillman syns och hörs flitigt och det finns inte en charkleverantör i hela landet som fått och får så mycket gratisreklam. Att hon sedan är tillsammans med Henrik Larsson ute på Eriksund påverkar en del på vad vi får se i rutan. Peter G Norman ser och hör vi väl ändå RÄTT ofta? Över till Patrik Fernlund. Driver tillsammans med sambon ett ganska stort plånboksstall och detta samtidigt som han BÅDE skriver i Aftonbladet OCH sitter i rutan och kommenterar kunder samt kollegor. Sekten nere på Halmstadtravet är ett annat kapitel. Eskil Hellberg skriver i Expressen samtligt som han sitter i trav-TV, detta samtidigt som han har nära kontakt med Untersteiners som därför syns och hörs osmakligt mycket. Trav-TV skulle må bra av en stor rensning i leden...

Näe mina rosa fina vänner, nu måste jag kolla IDOL där det är skarpt läge. Ha en fin hösthelg så hörs vi igen nästa fredag, då från Munsö Lounge igen. Avslutar med en klaring till helgens V75a som avgörs på Färjestadstravet. I femte avdelningen tar man ut Damien Hanover och man skall ha bytt "foder" nyligen så vi får passa på! Hästen är dessutom kraftigt kuskförstärkt. 9 gånger ouzon, tackarrr! Må bäst så hörs vi igen.

Visste du förresten att Stefan Löfven som barn sniffade thinner från gräsklipparna på Unga Örnars sommarkollon.

Så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig