Fredagsbrev, arkiv

07 september 2018

En historisk helg väntar...

Klockan 20:00 på söndag kväll stängs landets vallokaler och de svenska medborgarna har då gjort sin röst hörd vilket kommer att påverka din och min vardag på ett väldigt tydligt sätt. Aldrig tidigare har ett val varit viktigare än detta, 2018. Årets valrörelse har varit smutsigare än vanligt men det är inte speciellt konstigt, vi har ett helt nytt läge nu. Det finns en hel del punkter som ligger till grund för detta. Om vi börjar med hetsjakten på SD. År efter år så har etablissemanget, media samt vänsterfolk gjort sitt bästa för att smutskasta just SD. Jag skulle inte ha några problem med detta om det nu vore POLITIKEN som ifrågasätts, men så är ju inte fallet. Man svamlar om vad SD "stått för" och hänvisar till 125 brölande tonåringar utan hår som i gröna jackor hasade runt kring Gamla Stan för sisådär 25 år sedan och brölade. Man letar efter diverse kommentarer på nätet som krafsats ner i något forum framåt natten då promillegränsen nått 2, 0. Sedan har vi de där totalt verklighetsfrånvända vänstermupparna som ser hela livet genom en stinkande haschpipa och som garanterat druckit mer Aurora än kall bira. Här nedan punktar jag upp några saker som man BÖR ha i åtanke när man lägger sin röst.


  • Vid varje "avslöjande" du läser om någon Sverigedemokrat som uttryckt sig illa skall du veta att detta naturligtvis är lika vanligt (eller ovanligt) förekommande inom alla partitillhörigheter. Det är bara det att till exempel Expressen samarbetar med de vänsterextrema inom EXPO som genom olagliga metoder "gräver fram" inläggen. Denna gruppering letar naturligtvis INTE inom sina egna grupper och klaner så här är vinklingen starkt styrd mot ENDAST SD. Det är därför som det i PK-media kan se ut som att SD har fler stollar kring sig än andra partier men så är det naturligtvis inte. Vi har ju även fått se hur Public Service (oberoende media) hanterat situationen när de lät en ung vänsterkille sitta i P3 och vara oförskämd mot Jimmie Åkesson i direktsändning. Att Åkesson sedan konstaterade att "-P3 är en skitkanal" blev verkligen ett understatement. Ungefär 70 % av de anställda på SVT och SR röstar på Vänsterpartiet alt. Miljöpartiet.

  • När vi läser att sådana som till exempel Kjelle Bergqvist startar "grupper" där han vill få det att framstå att många offentliga personer är med på uppropet att INTE rösta på SD så skall du tänka på minst tre saker. För det första så är det ju väl känt att just Kjelle uttryckt sig RIKTIGT rasistiskt vid ett flertal tillfällen (sök gärna "Stall Rosa" på Youtube så finner du ett smaskigt videoklipp med Bluff-Kjelle). Det har sedan framkommit att många personer på hans "lista" lagts dit utan deras medgivande och det känns ju "så där". Det värsta av allt är egentligen andemeningen med Kjelles "upprop". Det viktiga är att tänka "MOT" och inte "FÖR". Med denna inställning kommer man ingenstans, men det pekar ju lite på hur dåligt insatta dessa "kändisar" ofta är i det politiska landskapet...

  • Sedan har vi våra politiker! Här kommer det mest skrämmande, de ljuger, förvränger och slingrar sig som hala ålar. Det här är inget nytt men förr så fanns ändå en ideologi inom partierna men allt eftersom de tvingats förhålla sig till att SD hela tiden ökar så har de tvingats kasta sig in i nya "värderingar" bara för att kunna hålla kvar sina väljare. Men har detta fungerat? Knappast. För varje gång som man vänt sin kappa så har SD fått fler anhängare. Om vi tar Moderaterna som ett exempel. Fredrik Reinfeldt avslutar valkampanjen 2014 med att be svenska folket "-öppna era hjärtan", sedan fick han avgå. Anna Kindberg Batra försökte sedan ta sig an verkligheten och förhålla sig till den. Hon öppnade upp för ett samarbete med SD och så fick hon gå. Villrådiga och i total avsaknad av röd tråd så inleder då Ulf Kristersson med att kopiera SD:s valprogram på ett flertal punkter! Idag står han och kraxar om "-krav på att invandrarna skall lära sig svenska", att de som fått avslag på sin asylansökan "-genast skall utvisas ur landet" osv. Det enda detta har lett till är att Svenne Banan får det bekräftat att SD haft rätt hela tiden! Ingen av partiledarna vågar stå upp för att bevara den ÄKTA demokratin, den som innebär att ALLA röster skall värderas lika. Nej, här tävlar man i att hålla SD så lång borta från sig som man kan. Man säger att man inte vill ge SD något som helst inflytande! Visst är det stolligt?! Om vi ser på de senaste åren så har ju SD haft mer inflytande än både Regering och låtsasopposition. 

  • Medan 7-klöverns ledare glidit runt och låtsasbryttsig på utvalda ställen där PK-media stått och mött så har Jimmie Åkesson de senaste 25 dagarna besökt 56 städer! Detta är en folkrörelse där politikern möter folket, på riktigt. Det har kastas tomater, massor av tonårsflickor har skrikit och försökt störa ut, en del hot har kommit men i det stora hela så har DEMOKRATIN segrat och det är det viktigaste. Du vet, om fyra år så har du möjlighet att rösta igen, på vad du vill, och det är ju detta som ÄR demokrati. Riktigt sorgligt att sådana som Jonas Gardell, Malena Ernman, Henrik Schyffert, Kjell Bergqvist och många med dem har så förtvivlat svårt att acceptera just DEMOKRATIN!

  • Sista punkten är egentligen den viktigaste. Vilken politik ska bedrivas i Sverige? Jag vet i alla fall en sanning som jag en gång fick höra av en klok man, något som varje bowlare kan relatera till. Om du gör exakt likadant som du alltid gjort så får du ALLTID exakt samma resultat. Om du provar att göra på ett nytt sätt så får du garanterat ALLTID ett nytt resultat! Ha detta i åtanke när du går och röstar så tror jag faktiskt att vi går en ljusare framtid till mötes i gamla Svedala...

Så var det med det. Nu tänker jag ta helg och ladda upp inför söndagskvällen. Jag har ju ett vad om en middag med Leif GW Persson där ett valresultat på över 20 % för SD innebär att han skall bjuda mig på middag på någon trevlig restaurang i Solna. Skulle de landa UNDER 20 % så är det jag som bjuder på någon krog i Sundbyberg. Jag har noterat att GW nu använder sina kanaler inom media för att sprida sin uppfattning om att man inte skall rösta på SD. Om du sett eller hört detta så ver du varför, han e snål den där Persson...

Vi avslutar med en vinnare till helgens V75a på Solänget. Det sägs att Berharn ÄNTLIGEN börjar få stil på sorgebarnet Muscle Hustle och vi får 21 gånger snasket på den karamellen. Lasta in. Må gott så hörs vi nästa fredag, i ett nytt bättre Sverige.

Visste du förresten att det kommit mordhot mot Jimmie Åkessons lille son.

Så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar