Fredagsbrev, arkiv

03 november 2017

IDOL i fritt fall...


Black friday! Förra fredagen var en av de värsta under hela 2017. IDOL har legat och lutat betänkligt den senaste säsongen och i fredags så kantrade man då till slut! Årets deltagare är mil från den kvalité vi faktiskt kunde se fram tills för några år sedan. Jag hade denna säsong lagt mitt hopp till den kanontuffa Erika Bitanji och nu åkte hon ut! Fullständigt vansinnigt naturligtvis men med tanke på hur 87 % av de röstberättigade VUXNA röstade i förra valet så är det ju knappast någon skräll att landets alla sockerpundande knattar med mobilerna i händerna röstar så galet som de bevisligen gör. Att det denna gång var duetter och att Erika parats ihop med Gabriel Cancela (som nu kommer vinna hela Tjottabalongen) blev ju förödande. Dessutom en skitlåt som de framförde. Nej, usch och fy...

Här nere i Thailand har vi precis vinkat av våra resevänner och nu avslutar vi uppe i Bangkok. Det har som vanligt varit underbart här nere och undertecknad har även hunnit med att göra ett unikt test av thailändska ölsorter som du kan ta del av nedan.


Travet har jag sen senaste tiden följt med ett öga och inget har väl direkt fått mig att titta till något mer. Förra helgen var vi ju inne på att Lionel skulle torska men Reckless blev ju tyvärr bortfintad från sistaplats när man fick köra 1, 16 i detta blufflopp.

Mer på hemmafronten. Godhetsknarkarna Fredrik Virtanen och Soran Ismail har visst grisat till det för sig (och för andra). Nu framkommer det även att barnens Mellofavvo NANO varit ute på knarkäventyr och utnyttjat flickor. Det går väl "så där" just nu för mångfaldskompaniet. Jag har tittat på Opinion Live och noterat hur man med alla medel vill stötta dessa bankomatflyktingar som med stor hjälp av vänstermedia, PK-idioter och andra svagbegåvade lobbar för deras etablering i Svedala. En ensamstående ung mamma får titta på när muslim med två fruar erbjuds bostad i Sverige. Och ni som säger att man inte skall ställa människor mot varandra. Skäms usla kräk. Näe, nu skall vi dra vidare, Bangkok väntar. Vill avsluta med två tips. Ikväll åker ÄNTLIGEN Noah ut ur IDOL och inom V75 i helgen så har jag fått in en fining. i sjätte avdelningen går Nuncio åter ut och OM han skall kunna bli aktuell för Vincennes i vinter så väntas toppform om två lopp! Med detta i åtanke så kan vi istället pumpa in på Fossens Bonus med Magnus Jakobsson. Med hjälp av Bergsåkers långa upplopp så kan han köras lite mer avvaktande och då räcker de lagom fram och vi får 11 gånger chipsen. Smaska i dig. Ha en fin helg så hörs vi nästa fredag igen, då från Munsö.


Visste du förresten att vår nya "Allians" kommer bli SD + M + KD.

Så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar