Fredagsbrev, arkiv

14 april 2017

Phuket v/s Sverige 3-0

Börjar detta Fredagsbrev från rummet nere i Kata på Phuket. Vi håller som bäst på att förbereda inför den resegrupp som anländer nästa vecka. En iskall Archa och lite fisksnacks till hands nu när komponerandet börjar.

Mums, mums…

Det har nu gått en vecka sedan en ganska lågbegåvad individ bestämde sig för att kapa en lastbil och sedan köra ihjäl så månnga människor den kunde. Jag satt själv i brorsans lastbil inne i stan och hörde allt via radion. Jag är föga förvånad och skulle här kunna raljera en hel del om hur vidrigt fega och äckliga alla bruntungor kring Löfven varit när de häcklat och kränkt alla människor som under många år varnat för detta, men jag orkar inte riktigt göra det nu. Dessutom känns det ganska lågt med tanke på att fyra människor och en härlig vovve fått sätta livet till i detta elände. Dock finns det en del  saker att notera.

  • Den sista unsen av trovärdighet rann nu av Gustav Fridolin när han åter gjorde en 180 och gick emot ALLT han tidigare “stått upp” för.
  • Att en del idag kallar Svetsarn för en “landsfader” efter sina framträdanden gör mig illamående. Han läser ganska knackigt innantill på de “tal” som medieknattarna plitat ihop samtidigt som han utstrålar både falskhet och dumhet.
  • Att mer än 10 000 människor illegalt befinner sig i landet och att man bland dessa hittar individen som utfört dådet visar hur gigantiskt fel ALLA utom SD agerat de senaste åren. Skäms ni människor som vägrat lyssna, vägrat inse…
  • Valet 2018 kommer att bli en käftsmäll som heter duga!

Vi lämnar nu detta elände och tittar vidare på lite trav. Några dagar innan attentatet så fick vi se att “trav är trav” ute på Solvalla. On Track Piraten påminde oss om att det är hästar och inte maskiner som rusar fram mellan skalmarna. Att Nuncio inte var som bäst kraxas det om en del och jag har en känsla av att de är fel ute. Vi fick dock se Sobrilström i sin allra sömnigaste form när han snarkande satt kvar i andra par utvändigt när Piraten kastade ankar. En tandlös narkoman liggande på en filt ute i Hässelby fullpumpad med heroin hade rosslat till och tagit i högertömmen betydligt tidigare vilket hade resulterat i en hyggligt enkel seger för Nuncio.

Mer trav. Jag följer många aktiva på sociala medier där Facebook och Twitter är de vanligaste flödena och en del märkliga  med trevliga saker finns att notera. Hur mycket attentat, mord, bilbränder, våldtäkter och annat elände som än sker så krumbuktar sig nästan ALLA runt detta med enorm precision. I twitterflödet kan jag läsa om ett gäng invandrare som gruppvåldtagit en stackars kvinna, fem bilar som brinner i Husby och sedan ett terrorattentat mitt i Stockholm City. Mitt bland detta dyker Erik Adielsson upp med ett tweet om ett föl, Reijo skriver att man provar skrammelvagn på en trött valack. Stenströmer mumlar om för kort distans och Marcus Lindgren hyllar en kompis osv. Aldrig någonsin att dessa filurer skulle yppa ett ord om hur det ser ut i Sverige! Bryr de sig inte?! Klart de gör men precis som alla andra med tveksam tro på sig själva så vågar de inte utmana sitt varumärke. På ett sätt kan jag förstå dem men på ett annat sätt så känns det ängsligt och fegt…

Nu fortsätter en månad nere i Thailand…

Bangkok river…

 

Handsome man…

 

Traffic Bangkok…

 

Hotelview Bangkok…

 

Grillad makrill, ja tack…

 

Nej mina underbara rosa vänner nu måste jag glida vidare. Till söndagens V75a har jag i alla fall en goding. I avdelning 5 tror jag att rövaren Westerholm smäcker dit alla med Mr Dream Coktail! Vi får 11 gånger ägget och det är bara att mumsa i sig. Ha en fin påskhelg i skitvädret så hörs vi igen.

Visste du förresten att det finns en tanke med att de svarta banden på rulltrapporna går en aning fortare än själva rulltrappan. Detta är för att man inte skall stå och hålla i sig och tryckas bakåt med risk för att ramla.

Så får det bli…

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar