Fredagsbrev, arkiv

07 april 2017

Ohyran kom till Svedala...

Fredag och veckans Fredagsbrev blir inget Fredagsbrev. Jag hade kunnat skriva om Sobrilströms bortkörning med Nuncio eller Kim Erikssons blystyrning mot Sjunnesson men det känns idag inte aktuellt. Sverige har nämligen fått känna på ohyran som sprider sig i världen. Dessa vidriga as som gör allt de kan för att sprida sin banjokultur. Jag hoppas nu verkligen att alla våra “goda människor” håller käften och skäms. Det är ju det här det handlar om. Oavsett om det är svettstinkande Imamer i någon sinnesslö moské eller en gul ledbuss där flickorna får gå in längst bak så är det samma rättesnöre. Nu skall vi tillsammans med övriga västvärlden se till att rensa upp denna ohyra. Jag förväntar mig en hård och våldsam vedergällning.

Vi hörs nästa fredag.

Så får det bli…

 

1 kommentar:

  1. Vedergällningen kommer i form av politiskt skifte 2018.
    Men det har de inte fattat inom sjuklövern utan de försöker bara gläfsa på o böla ikapp. De försöker nu bedriva f.d. rasistisk politik också!?!
    Vämjeligt att se bunten ihop med PK-media få uttala sig vecka ut o vecka in och inte en vettig följdfråga från Journalistträsket........

    SvaraRadera