Fredagsbrev, arkiv

28 november 2014

Suck…

Hej mina rosa vänner! Idag är det lite “mycket på gång” så att säga och dagens Fredagsbrev blir en kortare variant där “Berättelsen om Sveriges sämsta travhäst” läggs i pipelinen…

Svensk travsport mår inte bra. Solvalla får kanske inte köra trav efter nyår?! Slutna eller öppna varianten inom Trav sällskapet ställer till det. På Solvalla är man nämligen livrädda för att det skall komma in lite FÖR friskt blod i de inavlade leden.

Robber Bergh blåser alla och blåljuger. Något nytt under solen? Nja, den käre Bergh är ALDRIG att lita på i den här typen av “affärer”. Nahar tävlade barfota samtidigt som man ljög om “låtsasskor” som aldrig fanns. Det här är kanske en skitsak men stärker det travsporten? Inte direkt…

ATG har total panik och skall nu försöka kränga på folket låtsastrav på sin hemsida. “Virtuella travlopp” innebär ett matematiskt faktum där spelaren ALLTID är torsk. Om man inte törs förlita sig på vår fina sport och våra RIKTIGA kuskar, tränare och hästar så tycker jag att man är på fel plats. Kasta ut Skarplöth direkt!

I ärlighetens namn, är det här slutet för vår sport? Det känns som att det rasar ihop nu. Hoppas jag har fel men GW och jag brukar sällan ha det. Den som lever får se.

I politiken råder en rätt skön stämning. PK-media och låtsasregeringen skruvar oroligt på sig nu. Man har gått till val på en rad frågor, frågor som man sedan skiter FULLSTÄNDIGT i nu EFTER valet. Löfven tar in Vänsterextremister och miljömuppar i Regeringen och sätter Romson som Vice Statsminister samtidigt som man VÄGRAR diskutera med landets tredje störta parti. Sedan försöker man slänga skit på SD och kalla DEM “oseriösa”. Jag fnissar förnöjt och skulle inte må dåligt alls om SD nu gav PK-mupparna en fet käftsmäll nästa vecka. Fäll den där låtsasregeringen och skicka tillbaka Alice Bah, Fridolin, Romsås och clownerna ut i skuggan igen så börjar vi om!

Många Kommuner ute i landet har inte byggt billiga små bostäder till sina unga invånare som skall flytta hemifrån och sätta eget bo. Istället skall de nu bygga bostäder åt tiggare och “papperslösa” (personer som befinner sig i landet olagligt”. Det här är oanständigt och idiotiskt. Lika rubbat är det att kasta skit på Marcus Birro som tidigare belyste det FAKTUM att de allra flesta terrorattentat och vidrigheter som sker i världen kommer från Islamistiska grupperingar. AFA-idioter och Muslimkramare skriker sig hesa i alla forum och nollor som Betnér, Virtanen och attackflatan Mio Cederlund gnuggar sina flottiga händer i extas…

Mindre än två månader kvar till Prix dÁmerique. Vill du se loppet på plats?!

Nej nu måste jag vidare. Precis som förväntat så var Going For Gold Zaz halt och lytt även i lördags och nu är han väl tömd igen för ett tag. Hur många gånger skall han mentalt orka komma igen? Nurmos skiter väl i det?! V75 nere på Jägersro och 11 gånger på Västerboonthenews är ju knas! Dunka på mina vänner.

Visste du förresten att Regeringen snor 8, 42 miljarder från SIDAS pengar för att kunna öka på flyktingmottagandet i Sverige.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar