Fredagsbrev, arkiv

13 december 2013

Sila elefanter och fånga mygg…

lucia
Vi börjar väl veckans Fredagsbrev med Expressens “scoop”. Med hjälp av vänsterorganisationen “Researchgruppen” lyckades man offentliggöra ett antal personer som uttryckt “fel åsikter” i anonyma kommentarer på nätet. En hel del av kommentarerna var både kränkande och “rasistiska”. Bland de ansvariga på “Researchgruppen finns tidigare medlemmar av AFA. En grupp som gärna tar till våld för att slå ner mot “oliktänkande”. Att politiskt valda inom SD får stå till svars för sina kommentarer är nog inte så konstigt men att privatpersoner hängts ut trots att  man INTE uttryckt sig vare sig “rasistiskt” eller i någon form av “hets mot folkgrupp” är illa, mycket illa. PK-media hoppar jämfota av skadeglädje och klappar nu varandra stolt på axlarna samtidigt som man blundar totalt för själva POLITIKEN!
Varför har PK-media så svårt att kliva in där? Är det knepigt att ifrågasätta SDs politik eller? Senast i onsdags så fick Vänsterpartiet igenom sitt krav på att inkomstgränsen för att behöva betala statlig skatt INTE höjdes. Med hjälp av SD så fällde man Alliansen, hur ställer sig PK-media där? Är samarbetet bra eller inte? Det är vad som händer i Fullmäktige ute i Svedala och i Riksdagen som är den riktiga verkligheten. Har man inget att komma med där? PK-media kan gräva och rota bäst de vill bland obetydligheter och rötägg. Så länge de inte vågar eller vill belysa själva politiken kommer det inte röra väljarna ett dyft.
SD vill ge svenska grisuppfödare en djurvälfärdsersättning på grund av den svåra situation som råder i och med Sveriges högre krav på djurskydd och djurvälfärd gentemot andra länder inom EU. “Rasistiskt” eller “främlingsfientligt” ?
SD kräver kraftigt skärpta straff för de fartyg som rengör sina tankar och sköljer ut avfallet i havet. “Rasistiskt” eller “främlingsfientligt” ?
SD vill sänka skatten för pensionärerna. “Rasistiskt” eller “främlingsfientligt” ?
SD vill se ett avskaffande
på preskriptionstiden för grova våldsbrott. “Rasistiskt” eller “främlingsfientligt” ?
Så här kan man hålla på. Så länge PK-media fortsätter att blunda för den riktiga politiken och istället låta tokvänstern mata dem med trams så kommer SD att växa. Bra eller dåligt? Det bestämmer väljarna och det finns ingenting som PK-media kan göra åt detta faktum.
Vill du ha en gratis Julklapp?!
Vi lämnar tramset och går över till travets värld. Förra helgen travades det i Finland och en sådan som Jörgen Westholm fick nöja sig med en matlapp. Som tröst fick han 60 000:- i transportersättning, tackar. I övrigt tyckte jag nog att finnpajsarna klarade sig rätt bra och när två små amatörtränare från Sverige åker över till Vermo för att segerdefilera mår jag riktigt bra. Stort grattis…
Queen L är död. 27 år gammal fick hon åka på det där frodiga betet som aldrig tar slut. Queen L var en tanks och hon tog ofta sina segrar den tunga vägen. En som dock kastade in ett gäng käppar i sulkyhjulet för Stig H och hans märr var Styggson! Det började under Elitloppshelgen 1994 när Roger Malmqvist med sin Pride Farming förnedrade Johanssons fux och levererade till seger i Harper Hanovers lopp. Stig H tjurade till och lastade sedan ner till Visbytravet där revanschen skulle komma i Gotlandslöpningen. När dammet lagt sig över Skrubbs röda banunderlag så stod Pride Farming och Roger Malmqvist som segrare, igen! Faktiskt en ganska bra prestation att knäppa en Prix dÁmerique vinnare två gånger på raken…
queenL-467x278priden
                    Queen L v/s Pride Farming 0-2
Det var tider det. Nu är det 2013 och elva dagar kvar till Julafton! Stressad, någon? Själv gillar jag en del av Julen samtidigt som jag hatar en annan. Det här med Julklappar tillhör hatobjekten men även i år så kör jag med “Julklappsgeneratorn”. Alla får bra Julklappar och garanterat INTE något de räknat med…
Nej mina rosa vänner. Nu vill jag önska er en trevlig Lucia så hörs vi nästa fredag igen. V75 nere på Åby i helgen och Maharajah skall ställa tillbaka skåpet. Oddset blir löjligt lågt så vi lutar oss mot en solbränd norrlänning nyss hemkommen från Phuket istället. Prey Frontline fick lite pysis senast men nu är det åter 1 640m så Ulf Ohlsson kan luta sig tillbaka och bara åka med. 7 gånger glöggen känns som ett hysteriskt överodds. Klunka på.
Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar