Fredagsbrev, arkiv

08 november 2013

Ich bin ein Berliner…

 

Vi börjar med lite konditorreflektioner. Som vanligt så är det skuggfolket som står för de antidemokratiska handlingarna när de skall visa sitt missnöje. Jimmie Åkesson fick smaka grädden i veckan när man hade boksignering på Södermalm, platsen där inga riktiga Stockholmare bor. SD kallas ofta för “rasister”, “fascister”, “nazister”, “glutenallergiker” och bland ultravänstern även för “Djurgårdare”. Många epitet blir det och så länge klistermärkena sätts dit av militanta vänsterflickor (attackflator, som “Evert Bäckström” skulle ha sagt”) och annat skuggfolk så är det ingen ko på ängen. Det obehagliga är bara det att i en demokrati FÅR man uttrycka sina åsikter och man skall då bemötas med argumentation! Allt annat är helt fel väg, det förstår de flesta. Ena gången är det en tårta sedan kan det vara en kula eller en kniv som används och hur det kan gå då har vi sett med väldig tydlighet. SÄPOs ansvarsdel vid senaste tårtattacken är tyvärr stor och det är ett problem. En annan sak som skuggfolket verkar ha väldigt svårt att fatta är att de krattar manegen så elegant att det glittrar i spånet. SD upp 2 % efter tårtkalaset…

Förra helgen var vi ju nere på vår Travweekend i Berlin. Det var ett glatt gäng som möttes upp på Arlanda under fredagskvällen och hela helgen var mycket lyckad. Att vi satte en fyrling (“en aning” knepigare än en trio) under söndagstravet gjorde ju inte saken sämre. Nu tar vi sikte på sista helgen i januari då en travresa till Paris hägrar. Det finns 10 platser och vi har redan ett antal bokningar. Vill du hänga med? Du hittar all info här!

2

Hotellets Lobby.

 

13

Frukosten på hotellet var kanon!

 

12

“Nutella Bar”.

 

1

Glada miner.

 

7

Banans sportchef Manfred fick signerade gåvor från Stall Hultman! Manfred är naturligtvis även med i Travkompaniet…

 

6

Gott till kaffet…

 

11

Och så lite historia…

 

5

Mariendorfs fina stallbacke.

 

4

Stallfiket. Biff 70 spänn och en god öl 25. Se och lär…

 
Som sagt en kanonhelg i Berlin och vi räknar med att Prix dÁmericue helgen blir minst lika bra!
 
erererer

Nej mina rosa vänner nu måste jag ösa vidare. Jag skall bjuda dig på en bra vinnare till helgen och även en gratis kryssning med Birka Paradise. Nere på Halmstad är Up Date Hoss favvo i Guld. Jag tycker det är en strulputte och blir inte förvånad om han kör upp huvudet och galopperar i första sväng. Vi har Daniel Olsson i vagnen bakom Oracle och då bör det räcka! Varsågoda. Sedan var det kryssningen ja. Du svarar på några frågor, har chansen att vinna en lyxkryssning och som tack för din medverkan får du en kryssning för 2 med Birka Paradise! Klicka här om du vill ha den.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar