Fredagsbrev, arkiv

05 oktober 2012

Fortfarande +32

Sitter nu nere i Rawai hos en tysk och dricker riktigt kaffe med fikabröd. Skriver med mobilen och orkar inte rätta eventuella felstavningar. Nere på Phuket är det fortsatt härligt och någon hemlängtan har absolut inte infunnit sig.

Jag såg att Nurmos gnällde på Staffan Falk i startbilen efter Oaks. Timos pållar är tydligen så tufft tagna att de inte tål en omstart bakom bilen utan att det brinner till. Nonchalansen bland kuskarna vid bilstart har nu blivit så utbredd att något måste göras! Enklast vore att ta tillbaka den gamla uppsamlingen i led när det vankas bilstart. Då kommer omstarter och flygande fuskstarter att fosvinna helt. När orkar och vågar mupparna i Hästsportens hus agera?

Det har tydligen borjat mullra ute på Menhammar den sista tiden. Maharajah är igång och laddningen mot Pda har borjat. Hultman har tydligen planerat lite enklare lopp att ladda upp med i höst och jag har sagt det förut och säger det igen, det är ett genidrag. Marre skall få jogga runt i några långlopp hemma och ha det gott. Har man Sveriges överlägset bästa häst, avseende chanserna i ett Pda så räcker den matchningen perfekt. Märkligt är dock att belackarna redan börjat tvivla på Maharajah fast såna är de. Sedan, om han skulle vinna så blir det tyst.

Nej nu skall jag ner till stranden för att fixa några saker inför nästa Seniorresa till Phuket.

Såg att Svanstedt vann flera lopp på Solvalla i onsdags, fast när man körde emot honom blev det genast torsk. Det är precis vad som kommer att ske i första avdelningen i helgens V75a. Pga. detta så vinner Susanne Osterling den avdelningen! Grattis.

Så får det bli...

1 kommentar:

  1. Ruggigt rätt ute du var i första. Ett huvud från att ditt tips satt till nästan 40gånger!

    Kämpa på.

    SvaraRadera