Fredagsbrev, arkiv

21 september 2012

Medicinmannen i blåsväder igen…

Här nere på Phuket är det precis som vanligt. Solen skiner och Changölen är iskall. Jag har inte rotat så mycket i travet på hemmaplan men har i alla fall konstaterat att Roger Hassborg vann på Visbytravets sista dag, att Sebastian K fick vinna på Åby då värsta motbudet var sjuk och att Solvallas oval nu är asfalterad inför brum brum lekarna. Undrar vad Hillesös pållar inne på stallbacken tycker om ljudet från banan?! Förr kördes det speedways på Solvalla och då var ett ett herrans liv som stressade en del hästar så nu kan man ju fundera en aning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingen brådska hem…

Sebastian K är enligt en del en “helt ny häst” sedan han kom till Svanstedts fabrik men det bör poängteras att han redan gick 10 tider hos Ludde…

Café ger dig en gåva från “Björn Borg”. Klicka här!

Fabrice Souloy är en jobbig jäkel. Att han dopat hästar tidigare är ju känt och för det mesta blir det “knas” när Mastodontmuppen visar sig. Han är liksom som typ, “Ken Ring”. Hässelbyrapparen som knarkat omkring i förorten i alla år, begått brott, “slarvat bort” sitt barn osv. Precis så är det med Souloy. Jag blir så trött. Skulle man nu släppa igenom myglet kring Commander Crowe så han får starta ändå, ja då kan vi slå igen grindarna för gott hemma i travsverige. Calle Wihlborg säger sig älska sin häst. Hur i H---e kan man då ha hästen i Souloys besudlade händer?

Nej, nu skall vi vidare ut. Ha en skön helg hemma i Sverige så hörs vi igen nästa vecka. På Färjestad blir det åka av i den avslutande avdelningen. Av Heiskanen alltså. Cloria Victis är stenklar.

Så får det bli…

5 kommentarer:

 1. Du verkar bitter som människa!
  vad tyckte du om de andra hästarna som blev akterseglade med hur mycket som helst?
  Ja menar, ingen förbättring på Sebastian i din värld? Förmodligen hade de andra hästarna mer behov av dropp efter loppet än både CC o SK tillsammans.
  Eller så kanske inte CC var så dålig trots allt, jämfört med de andra förstås.......
  Du verkar bitter som människa!

  SvaraRadera
 2. inte bitter alls. bara en aning konstaterande.

  SvaraRadera
 3. Seb K tjänade 6,1 miljoner tillsammans med Kolgini och vann bla. Gustav V,s pokal, har så vitt jag vet förutspåtts att bli Sveriges bästa häst sedan den visade upp sig de första gångerna med Takter nere på Jägers. Förvandlingsnummer??? Förra årets upplaga då kom han tvåa efter Rapide Lebel på 10,1 är det glömt? // Kecke

  SvaraRadera
 4. Dennis vad tyckte du om Sebastian mot det du sett förut

  SvaraRadera
 5. Kecke nu springer han 9tider utan rygg i 3e spår sista 700 utan köra upp huvudet det är skillnad mot förut. Men vist hanvar bra förut ochså, men det är bara att erkänna att han höjts sig ett snäpp.

  SvaraRadera