Fredagsbrev, arkiv

09 mars 2012

Drygt en månad kvar!

8 “män” åtalade för gruppvåldtäkt. Idag åtalas de åtta så kallade “männen” för en vidrig gruppvåldtäkt som begicks den 3 december förra året. Gruppvåldtäkten skedde inte under en stekarfest ute i Djursholm utan naturligtvis kring en flyktingförläggning utanför Eksjö. Två av individerna skall ha sagt att de skulle, “-hämta en tjej för att knulla”. Att dessa personer har ett så vedervärdigt yttre och även inre innebär ju naturligtvis att de aldrig skulle lyckats få ett sunt förhållande med en riktig människa. Pga. deras primitiva synsätt så blir då en gruppvåldtäkt den enda lösningen.

Personligen så kan jag inte säga att jag tycker att dessa flyktingförläggningar har något berättigande över huvud taget. Jag tycker faktiskt att vi kan slå igen gränserna för en tid framöver. Om vi över huvud taget skall ta emot människor från andra länder till Sverige och erbjuda dem den otroliga service, empati och trygghet som vi har att erbjuda så borde vi kunna välja ut dem selektivt. Så länge Sverige “hjälper” betydligt fler människor än vad som “krävs” och även mycket, mycket fler än vad våra grannländer gör så borde vi väl åtminstone få avgöra vilka vi vill hjälpa och vilka som vi tror kan och vill “ta vara på chansen”.

De individer som nu sitter i rätten för aktuell gruppvåldtäkt är tyvärr inte unika, det måste vara "något fel” i skallen helt enkelt. En kvinna har blivit förnedrad och skrämd men det gäller hela landet Sverige, vi har också blivit förnedrade i det avseendet att personer som “flytt för sina liv” och nu sitter och väntar på vår hjälp bara kliver ut en kväll och begår ett sådant brott. Jag säger det igen, JAG har inget behov av ett fortsatt flyktingmottagande på en lång tid framöver, har du? Det kan även tilläggas att vårdhemmet “Åshaga” i Ängelholms Kommun dragit in smöret på skorporna till förmiddagskaffet för de boende åldringarna…

Bensinen börjar bli galet dyr! Vill du vinna bensinen? Klicka här!

Nog om detta. Blev så förbannad av ovanstående så jag inte riktigt orkar köra vidare idag. Tänkte i alla fall nämna något om morgondagens stora final i Melodifestivalen. Sedan dag ett så har jag hållit Loreen som dunderfavorit. Hon kommer tampas med Ranelid i top 3. Eftersom oddsen på dessa kombattanter ramlat ner till löjlig bottennivå så plockar jag fram min stora joker. Ulrik Munther! Killen ger 100 gånger degen på UNIBET. Där har du den stora skrällen i morgon. Våren börjar så sakteliga komma smygande och det är bara dryga månaden kvar till Visbytravet slår upp sina portar! Det var några år sedan vi var nere och tävlade på ön men nu i sommar kanske det kunde bli av. Mellby Tiptop borde ha en del att hämta där nere.

Förra veckan satt V75 vinnaren, om än knappt. Nere på Kalmar i helgen så har jag en roligare och klarare. Klaus Kern är alltid ett orosmoment i vagnen men i tredje avdelningen så sätter han i alla fall dit Fragola till 19 gånger ostkakan!

Jag avslutar med "Fredagsmackan". “Truckertoast”. Du behöver följande till 4 mackor.

 • 4 halvmånar råglimpa eller “rågbröd”
 • 1 liten bit Falukorv (ekologisk)
 • 1 gul lök
 • 4 ägg
 • 16 skivor färsk gurka
 • Salt
 • Svartpeppar
 • Tabasco
 • HP sås
 • 8 bacon (ekologiskt)
 • Smör

Börja med att steka baconskivorna så de blir välstekta. Lägg dem att torka på papper.

Vändstek äggen med salt, svartpeppar och lite Tabasco.

Lägg i 8 ordentliga skivor Falukorv och stek i pannan.

Klicka i lite mer smör i pannan och “grilla” bröden.

Sedan lägger du på ägg, bacon, Falukorv, Lite HP sås, några skivor rå gul kök och sist några gurkskivor.

Till denna macka “Truckertoast” dricker du:

Öl, Bishops Finger Kentish Strong Ale (nr 1677) 20:50:-

Så får det bli…

4 kommentarer:

 1. Martina Lindgren.9 mars 2012 12:52

  Håller helt med. Det är otroligt att man man kan bete sig så fruktansvärt i ett land som precis tagit emot en för att man skall kunna få ett tryggt och stabilt liv. Det verkar inte vara vad de egentligen vill ha. De kommer bara hit för att vårt land är så slappt att man kan begå alla möjliga brott utan att straffas ordentligt.

  SvaraRadera
 2. Den här och liknande artiklar i samma ämne är tyvärr helt riktiga enligt mitt sätt att se det hela! Fortsätt så, så en del människor förstår att det inte räcker med att lägga rosor i kanonrören!Tänk om vi gjorde nåt "brott"därnere, tror ni vi kan åberopa svensk lag? Nä då huggs händer av, öron kapas, Våra nysvenskar tar sitt hemlandslagar hit!!! Men ni ska också veta att det finns fantasktigt bra och fina invandrare, känner många! Dom vill inte ha hit skrapet från sitt eget hemland,vill bara skapa ett eget fint liv här, välkomna!

  SvaraRadera
 3. Vad hade Bella H fått i sig ? Blev en iskall tystnad om obduktionsresultatet som vanligt.För övrigt anser jag att Sverigedemokraterna är ett öppet rasistiskt parti .

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stallchefen svarar:

   Fast det är de inte...

   Radera