Fredagsbrev, arkiv

15 juli 2011

Gubbarna gnäller.

Svanstedt står och snyftar om att det är fel att köra om ett lopp där hans egen son fält ett halvt fält i vilket som kan ses som årets grövsta stallkörning och Stig H verkar ha gått någon medicinsk professorutbildning på gamla dar och räknar nanogram och molekyler som värsta kemisten. Det puttrar i travsverige. Annars rullar sommartravet på ute på landet samtidigt som Solvalla håller sommarstängt. Jag kan hålla med Tarzan, Hutlman och grabbarna om att det är lite märkligt. Det skall bli intressant att se hur mycket hästar det kommer att fattas i loppen på Solvalla när man snart drar igång och kör trav "varenda dag".

Det har varit en stressig vecka för Stallchefen och det är nu fredagskväll när detta skrivs. Jag har slitit på lite mer än vanligt på det behandlingshem där jag arbetar så nu är jag rätt slut, kom precis hem. Idag skulle vi åka in till stan med några av tjejerna på avdelningen och ta en glass. Sällskapet i bilen hade en trumpen och dyster uppsyn (även mina kollegor i samma bil hade en dämpad attityd) så vid rondellen på Ekerö tänkte jag liva upp dem med SM i rondellkörning. Det blev fem snabba varv! Ett gott resultat om man beaktar att det vid tidpunkten var rätt ordentligt med trafik så det var ett antal fordon som snällt fick vänta utanför rondellen under rundturen. Stämningen lättades faktiskt upp en aning efter detta så vi fick en helt ok tur in till glasscaféet till slut.

Nej, jag måste faktiskt slå igen för den här gången och gör det med att åter ge er Kaffir Face till helgens V75a. Förra gången trasslade Albanen ihop tömmarna och det blev blygunga. De får mitt förtroende en gång till. 9 gånger Spettekakan kan vi förvänta oss. Nästa vecka kommer ett nytt Fredagsbrev och då skall jag ge er nya resetips...

Så får det bli...
1 kommentar:

  1. Fredagsbrev light.
    Saknar ditt tunga fredagsbrev, kanske kommer mera i Lördagsbrevet.
    Ha det bra
    gunnar

    SvaraRadera