Fredagsbrev, arkiv

21 januari 2011

En vecka kvar…

Nästa helg smäller det! Vi står inför en av de mest spännande Pda helgerna på flera år. När jag snackat med Hultman så har det märkts att Pda varit det överlägset största målet i verksamheten under lång tid. Det är då roligt att se hur bitarna nu fallit på plats.

Det finns nog fortfarande de som kraxar om “silversked” när Stefan Hultman kommer på tal men de kraxar allt hesare för varje dag som går. Och hur ÄR det egentligen med den där “silverskeden” ?! Att hästägare kan få storhetsvansinne känner nog de flesta aktiva till och i Hultmans stall finns det riktigt ruggiga exempel. Skall inte gå in mer på det utan bara konstatera att en tränare som Stefan egentligen bara har “allt att förlora”. Vinna? Ja, det är oftast en självklarhet i ett stall som Hultmans. Men är det himla enkelt?

Stig H Johansson, Roger Walmann, Åke Svanstedt, Kari Lähdekorpi, Timo Nurmos är några av våra stora tränare som får sitta med groggen i soffan nästa söndag och titta på. De har inta varit i närheten av en starthäst i årets Pda. Detta trots att de tillsammans tränar nästan 1 000 hästar!

Det blir som sagt en riktigt spännande helg. För er som ännu inte bokat resa ner så finns det fortfarande en möjlighet att resa ner, dessutom till ett löjligt lågt pris! Om man flyger ner från Stockholm/Skavsta på lördagsmorgonen så hinner man ner till eftermiddagens fina tävlingar på Vincennes. På söndagen är det sedan Pda och som avslutning kan man även gå på trav ute på Vincennes under måndagen innan man reser hem på tisdagen.

Flyg Skavsta/Paris, t/r. Utresa lördag 29/1 hemresa tisdag 1/2. Hotell 3 nätter mitt i Paris. Detta till totalpriset:

1 190:-

För att få detta löjligt låga pris så bokar du flyg och hotell via länkarna nedan.

Länk till flygbokningen.

Länk till hotellbokningen.

Hur blir det då med Iceland? Klart han stannar hemma. Jag förstår faktiskt inte hur Tarzan tänkt över huvud taget. I mina ögon är Iceland en blöt sprinter som kan rinna undan när han får bestämma en bit (typ, Mr Vasa, 1983). När det sedan börjar skramla utvändigt så brukar det ju börja pysa betänkligt. Om man sedan i de sista starterna innan ett tänkt Pda får stryk av Acclaim, Global Investment och Bobtail så är det ju bara att ställa in. Jag tror faktiskt att Tarzan skulle ha större chans i ett Pda med Oracle! Men Tarzan har tydligen fortfarande en plan för Iceland. Läs mer här!

Vi dansar vidare till Let´s Dance. Den obehagliga Alexandra Pascalido var på håret att åka ut senast! I kväll är det dock tack och hej för “förortstjejen från Östermalm”. Årets upplaga av Let´s Dance är för övrigt ganska sömnig. Ranelid hänger nog kvar ganska länge.

Vill du ha ett snabbt och enkelt WEB/SMS lån på 500-3000 kr?

Nu måste jag tyvärr dra vidare och till denna helg så får ni en skön vinnare uppe på Bergsåker. Redan i första avdelningen så kommer en riktig klaring. Västerbo World var namnet på pållen. Vi får 17 gånger snön.

sulkysam75

Så får det bli…

.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar