Fredagsbrev, arkiv

18 juni 2010

Vilket jävla öde…

Tidningen V75 Guiden- Fina premier samt spara 409:50 kr.

Vi tar tråkigheterna först. Min kompis, Andreas som bl.a. har Xanthis Seastar i vårt stall har under en tid haft sin, Bilbo A.U. nere i Frankrike. Bilbo var 2a i ett lopp för ett tag sedan på en 13 tid. Nu verkar det som att Bilbo A.U. är en av de hästar som drunknat i skyfallen nere i södra Frankrike! Vilket jävla öde…

 

Vidare till annat. Egentligen så måste jag dra vidare nu. Paula skall ju starta på Solvalla i eftermiddag. Om vi nu lyckas ta oss in till Solvalla vill säga! Som ni alla känner till så är det ett fullständigt perverst spektakel som pågår i Stockholm just nu. Kokainkungen Daniel skall till slut gifta in sig i Drottningholmssekten och i framtiden få bli “riktig” kung! Personligen så har jag mycket svårt för hela idén med vårt kungahus och det hela blir ju inte bättre av att det är mastodontmuppar som sitter och smackar i sig. I går kväll var det skattebetald partykväll ute på Drottningholms slott och de inbjudna bruntungorna slickade så det sved i munnarna. Den ideologiska övertygelsen är tydligen inget värd. Miljöpartiets Peter Eriksson driver en politik där avskaffandet av kungahuset är en del. Inte bryr han sig om det en sån här kväll! Nej då går det fint att käka gratissnittar med mupparna. Per Gessle med skojig frisyr var, även han, ute och trampade på gruset vid slottet i går kväll. Det finns ingen hejd på spektaklet!

18s02-gessle-537_j_1217656b 

Per Gessle kom i sin Maserati…

Läs mer om cirkusen på Drottningholms slott här!

Har sambon tappat lusten? Räddningen finns här!

 

Det skall bli intressant och se om vi lyckas passera Drottningholm på väg in till Solvalla i eftermiddag. Det sjukaste av allt är att det är vi, skattebetalare som betalar hela kalaset! Kungens båtar, korvryttaren Carl Filips statsjeep, Maddes kokainlinor och handväskor och jag är säker på att det var vi som fick pröjsa Viktorias ätstörningsrehabilitering den gången hon fick för sig att gratismat var äckligt! En del mumlar om att cirkusen är bra för Sverige! Detta är nonsens. Om kina överväger att importera från Sverige så är det garanterat inte vår kung som blir tungan på vågen. Under hela våren har det skrikits hysteriskt om hur det ska välla in turister till Stockholm den här helgen. Även detta var nonsens. Hotellen har inte ett dugg högre beläggning nu. SJ har fått ställa in alla planerade extratåg osv. Nej kära medborgare. Vi betalar bara ett kalas för en massa nollor som inte tillför ett jävla dugg.

Jag säger som Uggla. “-Då lägger jag en spya och går ut”.

 

Grattis och lycka till era flinande muppar. Här får ni Stall Rosas bröllopsgåva.

 

vickan_daniel

Grattis Victoria och Daniel!

Mer trav. På måndag har vi Bauxit Rosa ut på Mantorp. Johnny Takter i vagnen. Det är en sak att vinna ett Elitlopp och något helt annat att köra felfritt från start med Bauxit Rosa. Vi blundar och håller tummarna…

Det får räcka för den här gången. Ni får ha en trevlig helg och så hoppas vi på ösregn under kortegen. Cirkusen kring Bröllopet har ju förpassat V-75 till kvällen! Varför? Hur som helst. Torval Palema är dunderfavorit i Guld. Det skiter vi i. Marshland smäller omkull lille Torvald till 16 gånger degen!

 

Så får det bli…

2 kommentarer:

  1. Hela kungahuset borde rivas....

    SvaraRadera
  2. Jobbigt att farbrorn är bra va

    SvaraRadera