Fredagsbrev, arkiv

22 januari 2010

Årets häst Galan!

I kväll blir det en märklig tillställning nere på Rondo. Gooparna står över medan Farbror Åke flyger in från USA för att närvara. Med sig har han sin lilla stallflicka. Hur kommer priserna att fördelas? Kommer Svanstedt att svara på tv 4:s frågor? Som sagt, mycket spännande att se fram emot denna kväll. Allra viktigast är som vanligt Stall Rosas Blyhandske 2009! Denna gång delas detta ärofyllda pris ut till Kent Knutsson! Motiveringen lyder som följer:

“ -Kent Knutsson är en tränare av absolut toppklass men det är i sulkyn det hårda slitet efter en efterlängtad Blyhandske sker. Vansinnesstyrningen med Västerbo Paradise nere på Åby den 14e maj lade grunden för detta hedersamma pris! En totalt huvudlös gasning i spåren till ledning efter en idiotöppning gav till sist en flåsande pålle med P-bot i pannan!”

Vi skriker GRATTIS KENT!

bly10 

Stall Rosas Blyhandske 2009 till:

Kent Knutsson!

 

I går var vi på Eskils med Bauxit Rosa. Barfota fram och korta brodd bak gav “0” fäste. Bara att ta på den långa struten och skämmas. Ute på stallbacken stod en buss och sålde morötter, bland annat… Inne i bussen fanns även möjlighet till inköp av 24 pack  bubblande maltdryck samt bärnstensfärgad starkdryck. Jag vet inte hur mycket morötter som gick iväg men det skvalpade rätt bra om hästbussar och släp när de under eftermiddagen lämnade Sundbyholmstravets stallbacke…

 

Mer trav:

Prix dÁmericue nästa helg och Sverige har inga djur med. Visst. Opal Viking skall  starta men han var ju usel senast trots att Djurparkslallaren försökte lura i oss något annat. Först gnäller PisseNisse på att Opalen inte fick något “riktigt lopp”. Han hade tydligen för “låg” puls efter loppet och detta skulle bero på att “ingen körde något”. Men då var det väl bara att styra på med honom då?! Sanningen är den att det gjorde Jorma men det bet inte ett skit. Allt annat än ett “ägg” i Pda för Opalen ser jag som en överraskning. Loppet vinns föresten av, Orlando Sport så nu vet ni det!

 

Läs mer om Djurparkslallaren här!

 

Postkakan.se

Över till Let´s Dance!

Jag var ganska säker på att Peter Wahlbeck skulle få knyta av sig fjolltofflorna förra veckan men jag fick tji. Det blev den bollsparkande flatsmällan som åkte all världens väg efter tittarnas dom! Jag tror fortfarande att Peter ligger risigt till. Det står mellan han och Marcus Birro och eftersom Wahlbeck står i 8 gånger på att åka i kväll så är det där vi lägger degen. Här nedan har du en länk om du vill registrera dig och spela. Du får dubbelt upp på det du sätter in!

Spela på Let´s Dance, registrera dig här!

Över till annat:

Visste ni att vi importerar massor av griskött från Danmark? Visste ni att danskarna är värdelösa på djurhållning och kvalité vid deras grisuppfödning? Om ni inte visste det tidigare så vet ni det nu… Köp INTE dansk fläskfilé idag när du handlar!

Nu får det räcka för idag. Ha det bra så hörs vi  nästa fredag och då kommer väl Fredagsbrevet från Skavsta eller Paris…

Visst ja. En klaring till helgens V-75:a. I avdelning 2 så sätter Uhrberg dit numer 7 Conchita Exklusive till 9 gånger handsken!

 

Så får det bli…

 

 

 

 

.

1 kommentar:

  1. Du är fan värst i landet på lets dance
    klockrent på wahlbeck

    SvaraRadera