Fredagsbrev, arkiv

26 januari 2024

Bonjour!



Paris, here we come! Japp, nu är vi på plats bland baguetter, rödvin och härliga ostar. På flyget ner till Paris under torsdagen hade vi många härliga (och även mindre härliga) profiler. Moneybrother hade riktigt svårt att pressa in alla sina ytterkläder i bagagehyllan ovanför sätena, lång kö i planet uppstod. Detta otyg, speciellt när det är fullbokade plan. Ombord hade vi Veterinär från det gröna reservatet, rufflare som tömde Solvallas kassakista när det begav sig, Micke Demmers från Västerbo, några “Unibet-sponsrade” travprofiler samt urtrevliga tränaren Peter Eriksson och många fler. 

Väl på plats här nere kunde man konstatera att fransoserna plockat ut några braklöss till Pda för att stänga Power ute, så där försvann det liret. Å andra sidan så snackar nu alla om Joviality som tydligen är ganska klar, om det stämmer på vägen förstås. Jag har även fått lite smyginfo kring hur man behandlat Hail Mary för att kunna ha hästen i ett “hyggligt” skick. Spännande metoder nu för tiden. 


Näe, nu är det full fart iväg. Vi skall hinna med lite musslor innan det är dags att åka ut till flyget och hämta vårt härliga resegäng. Kvällen kommer vi avsluta på lokalrestaurang här vid Clignancourt. Önskar dig en riktigt fin helg och gör det med en klaring till helgens V75a som avgörs på Axevalla. Wäjersten åker hit till Paris för att köra lopp och överlåter Rome Pays Off till Sobrilström som från innerspår på Axevallas långa rakor sitter i spets direkt och stannar där i mål. Vi får 4 gånger baguetten och det är helt OK. Lyft sedan över nettot på Joviality på söndagen så kan du skicka smörgåstårta till Munsö Lounge nästa vecka.

Visste du förresten att Stefan Löfven en gång i tiden läste böcker för barn på biblioteken.

Så får det bli… 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig