Fredagsbrev, arkiv

27 januari 2023

Bonjour.

Igår torsdag anlände vi Paris. Idag väntar vi in ett gäng härliga resevänner som haft den goda smaken att vilja hänga med på vår travresa till Paris med Prix d'Amerique. Pga. detta så blir veckans Fredagsbrev en kort variant. Det politiska läget i Sverige skall jag analysera till nästa fredag. Då skall jag ta upp det faktum att lite ålfiske innebär radering från politikens karta medan en dubbelmisshandel med skallning som specialitet resulterar i en nominering till partiledarposten för ett riksdagsparti. Kommer även att klura lite kring hur en uppeldad bok i Stockholm plötsligt ligger till grund för att pistachnötsmaffian i dadelland börjar elda flaggor för glatta livet, från landet Schweiz.

På söndag är det äntligen dags för årets PDA. Just nu känns Honey Mereas med Sobrilström stekhet. Lasta in. Förra helgen hade Lennartsson ingen större lust att vinna med Heta Hammering. Till helgens v75a från Halmstad har det plingar in en klar i fjärde avdelningen. Jepson med Stepping Moneyboy landar på fem gånger räkstuvningen. Lasta in! 

Nästa helg börjar ÄNTLIGEN Mellon! Jag ska djupanalysera och naturligtvis lämna fina lir. Ha nu en fin helg så hörs vi igen nästa fredag.

Visste du förresten att Stefan Löfven som barn trodde att de noppriga kalasbyxorna man hade som knatte var ämnade till att ha när man gick på just, kalas.

Så får det bli...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig