Fredagsbrev, arkiv

09 september 2022

Det är nu eller aldrig!


Veckans Fredagsbrev kan vara det viktigaste som någonsin publicerats. På söndag är det val och det här valet är ett riktigt ödesval. Under åtta år så har Såssarna tillsammans med miljömuppar och vänsterextremister gjort, i princip, allt fel för landet Sverige. Etablissemangets folkvalda står och rapar sina floskler helt utan visioner och verklighetsförankring. Man har under mer än 10 år gjort allt man kan för att utestänga ett av landets största partier men nu går det inte längre. Glädjande nog så är Sverigedemokraterna med Jimmie Åkesson i spetsen fullständigt överlägsna alla andra inom politiken idag. De har under lång lång tid pekat på exakt vad det är som behöver förändras i Sverige medan övriga partier vetat om det men medvetet blundat och istället attackerat och smutskastat Sveriges snart största parti. Man har kallat sig inkluderande och även hyllat, den så kallade, "mångfalden". Men i verkligheten så gäller deras mångfald och “lika värde” bara om du tycker exakt som de. Om du är av en annan uppfattning än etablissemanget så blir du utfryst och bortknuffad. Många har blivit av med sina jobb, blivit uteslutna ur fackföreningar och även sett släkt och vänner vända dem ryggen, bara för att de står upp för det sunda förnuft som idag gäller inom samtliga anständiga partier. Allt detta bara för att sossarna har kört sin hatpropaganda med falska och lögnaktiga anklagelser. Men nu är tiden mogen, äntligen så får vi en regering i det här landet som i alla fall vill och kommer försöka ställa saker tillrätta. 

På måndag när vi vaknar upp till ett nytt Sverige så ska vi inte glömma alla dessa hjältar som gått före och visat vägen. Det här är människor som fått brandfacklor inkastade på sina balkonger, sett sina barn bli misshandlade i skolan, fått sina bilar vandaliserade och levt i en fruktansvärd tillvaro. På måndag skänker vi er en extra tanke, det är tack vare sådana som er som Sverige nu äntligen kan komma i någon form av ordning. Det kommer att ta lång tid men jobbet måste göras. Det finns egentligen inte en chans i världen för Såssarna i detta val, de är garanterat körda. Men vi får inte glömma förra valet när SD låg på 23 % innan statistiken slocknade i tv-rutan, en kvart senare när allt kom igång hade man tappat 4 % samtidigt som Miljöpartiet hade ökat och ramlat över 4 % spärren. Vad som hände där och då kommer vi aldrig att få veta men en sak är säker, på söndag kan de inte manipulera, på söndag blir det nytt styre i landet. Skulle, jag säger skulle Socialdemokraterna lyckas stjäla valet i år igen så kommer allvarliga saker att hända. Nya extrempartier kommer växa fram, för om demokratin inte fungerar så tar dessa krafter över vilket vore en katastrof för Sverige.

Med dessa rader, min vän, så lägger jag mitt hopp till dig. Glöm inte att rösta på söndag och se till att rösta rätt. Eftersom detta är en så otroligt viktig helg som stundar så kommer jag avsluta veckans Fredagsbrev här och nu. Jag gör det med en fet vinnare till helgens V75a som avgörs på Hagmyren. I sista avdelningen har vi iskalla pållar där framme in mot upploppet. Detta gör att Reddington med Bergh får en enkel väg till vinst. 29 gånger valsedeln! Boom! Må gott i helgen så hörs vi igen nästa fredag i ett nytt och bättre Sverige.




P.S. De kriminella invandrare som eldade polisbilar och försökte döda poliser med stenar fick idag sina domar i hovrätten ändrade, man tog bort utvisning då man inte tyckte att brotten var tillräckligt allvarliga. Val på söndag…

Visste du förresten att Stefan Löfven blev en betydligt sämre människa samma stund som han anslöt sig till den falska och fördömande Socialdemokratin.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig