Fredagsbrev, arkiv

11 februari 2022

Bjud Frida på en Pizza...

 



När riktiga, ärliga och härliga människor lämnar jordelivet så blir platsen här nere allt tristare och fattigare. Ingvar Oldsberg var precis en sådan person. Det är få TV-personligheter som har den trygghet, självdistans och intensitet som Oldsberg var bestyckad med. Bland det mest underbara jag sett med Oldsberg är när han faktiskt står i bakgrunden i ett inslag från “Sverigequizen”. Vapendragaren Björn Hellberg drejar! Se klippet här nedan.




I samband med att Oldsberg nu vandrat vidare så hoppas jag att många av de “goda” inom TV4-koncernen nu skäms riktigt ordentligt. De kastade ut Ingvar från kanalen efter att han haft en dispyt med en anställd på TV4 som skall ha varit otrevlig mot Oldsberg. Det finns få mediehus där det är så lågt i tak som på TV4. Öfvergård, Roberto, Louise Andersson Budin, Timell och Oldsberg är bara några av alla som TV4 städat undan i sin maniska Woke-perversion. Det skall inte mycket till för att den här kanalen skall börja skaka i knäna. För länge sedan spelades nationalsången efter att sista programmet var slut varje kväll, detta för att visa på att kanalen var ursvensk. Efter att TV4 togs över av Bonnier blev naturligtvis agendan en annan. Vi struntar i skitkanalen TV4 men minns med varmt hjärta Ingvar Oldsberg…

Över till OS. Jag följer mästerskapet lite lagom och fokuserar mest på längdskidor och skidskytte. Det är där man kan göra de bästa liren. Idag fick jag till exempel 6, 75 på Dorothea Wierer plats vilket kändes som att sno dadlar från random förskoleklass i orten. Några saker stör mig dock. Att skicka ner Stina Nilsson med skidskyttelaget och inte ens låta henne köra stafetten där hon har 16 skott att tillgå på två skjutningar är ängsligt värre. Detta är otroligt uselt matchat och jag kan garantera att Brorsson och Hanna kommer underprestera i kommande stafett. Lika märkligt är det att man låter Frida Karlsson köra över huvud taget. Hennes ätstörningar och akuta undervikt börjar nu bli allvarligt. Frida är inte alls i skick att tävla överhuvudtaget som det ser ut nu. Kanske hade varit läge att kalla in Stina Nilsson från skidskyttet in i damstafetten. Stina gnistrar av storform och skulle absolut vara en tillgång. Men som sagt, nu kommer man tömma Frida lite till samtidigt som Stina får titta på…

Nu till politik. I måndags var det debatt på TV4 och det börjar allt tydligare utkristalliseras hur kommande valår blir. Här nedan ger jag en kort bedömning och betygsättning av deltagarna.


Nooshi Dadgostar.
Hon försöker nu jaga väljare från SD men det går väl “sådär”. Att skylla bilbränder och gruppvåldtäkter i landet på att Persbrandt och Malena Ernman sniffar kokain på Stureplan kommer knappast öka möjligheten.
Betyg: 2


Annie Lööf.
Det var länge sedan den här kvinnan tappade greppet helt och idag ses hon mest som ett spexigt inslag på den politiska scenen. Hennes mantra om sin “mitt” ter sig allt mer sjukt och förvirrat.
Betyg: 1



Nyamko Sabuni.
Färgstark brud på dryga 1, 52 som försöker klättra tillbaka från latrinen upp över fyraprocentaren. Efter Liberalernas perversa kappvändande så ser uppgiften minst sagt knepig ut. Plus dock för att hon innerst inne är Sverigedemokrat.
Betyg: 2



Märta Stenevi.
Efter att Miljömupparna äntligen lämnade regeringen så har ju haschpuffarna fått mer fria tyglar och det piggar ju alltid upp. Nu kommer den ena galenskapen efter den andra rapandes ur den onda och drogskadade kvinnans knipna mun. Go girl, go…
Betyg: 4



Ebba Busch.
Hon är inte bara snygg, hon är dessutom stenhård. Ebba är så långt bort man kan komma från alla dessa veganska kvinnor som med blek hy, illasittande kläder och smutsig hårstatus körkortslösa står där på gatan och skriker ur sig dynga. Ebba är garanterat en av de mest hatade kvinnorna inom den slaskiga extremvänstern, och det skall hon vara stolt över. Landets kommande Socialminister laddar upp.
Betyg: 5



Ulf Kristersson.
Han har ju trots allt en knepig uppgift när han med stor frenesi ryggar SD och läser innantill ur deras partiprogram gång på gång. Det kommer bli spännande efter valet då SD blir drygt två procent större än M. Mums filibabba.
Betyg: 3



Jimmie Åkesson.
Finns inte mycket att säga. Bara hans fråga, “-på vilket sätt påverkas jorden positivt genom att ge svenskarna världens högsta dieselpriser?”. Boom! Bilan föll tungt, som så ofta. Med flackande blick och pumpsen nervöst gungande över studiogolvet så hade Maggan inte mycket att sätta emot.
Betyg: 5



Magdalena Andersson.
I måndagens debatt så var lådvinskonnässören Andersson förvånansvärt fräsch. Hon brukar se mer sliten ut efter sina blöta helger men nu var hon nog nästan helt nykter. Som Statsminister för Sverige räcker det dock inte långt. Tack gode Gud att hennes tid på den posten blir så kort. Tror inte hon hinner rasera så mycket mer under de kommande månaderna innan hon åter hamnar i skuggan och kan börja ägna sig mer åt sina fylleslag.
Betyg: 2


Så lämnar vi det politiska och avslutar med en Mellorunda. Du som följde dramat i lördags noterade säkert bedrägeriet kring röstningen. EFTER att Malou Prytz som första bidrag klev av scenen så meddelar produktionen i direktsändning att “hjärtröstningen” via appen inte fungerat och att dessa röster inte skall räknas! Tittarna blir ombedda att RINGA och rösta via ett betalnummer (vilket Malou Prytz följare naturligtvis inte kunde eller ville). Man valde sedan att BARA räkna telefonrösterna. Av denna anledning kom Malou naturligtvis SIST! Efter Halabalooskåningen och även Shirley, det säger väl allt. Jag beklagar att era spel efter mitt tips raserades direkt. Jag tar revansch redan nu i helgen då bidragen, om möjligt, är ÄNNU sämre. Startfältet innehåller mycket återvinning och dynga. 

Liamoo leker Anton Ewald och mimar mer än han sjunger. 

IDOL-Lisa Ajax står på tå med löshår och sjunger med random Youtube-Nisse. 

Samira Manners har socionomdrömmar och klär sig helt “rätt”. Låten är dessvärre fruktansvärt trist och låtsasäkta.

Alvaro “grillchipset” Estrella är tillbaka, igen. Även denna gång blir det taco-bongo med mycket kläm i skrevet.

Browsing Collection. Det här lirar vi på! Låten är en sämre “Avrilkopia” och tjejerna är inte bedövande vackra, men det spelar mindre roll. Det här känns i alla fall “på riktigt”, på något sätt. 

John Lundvik. Han är barfota, han klär sig i jordfärgade Skärgårdsdoktorskläder med fladdrande linnebyxor. Det är pretentiöst, det är beige och kräkframkallande insmickrande. Det blir väl direkt till final trots att bidraget är vedervärdigt uselt.

Tone Sekelius. Snubbe med knepig självbild som lajvar “After Dark”. Tyvärr så blir killar sällan snygga som tjejer hemma i Svedala, tacka vet jag ladyboysen i Patong…

Tips: Lira Alvaro Estrella och Browsing Collection till Semin så sitter du fetsäkert.


Med dessa rader ber jag att få tacka för den här veckan. Avslutningsvis en vinnare till Åbys V75a. I första avdelningen får Jorma chansen bakom vältränade Olga Tooma. 9 gånger såsen. Må gott och ha en fin helg så hörs vi igen nästa fredag.

Visste du förresten att Stefan Löfven hade skridskor med dubbelskenor fram till sin 18 årsdag.  

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig