Fredagsbrev, arkiv

09 augusti 2019

Trump eller Stefan Löfven, vem är skitstöveln...


Nyligen skedde det två skjutningar i USA där ett flertal oskyldiga människor miste livet. I båda fallen var gärningsmännen lågbegåvade, mobbade outsiders som utstrålade "eljest" lång väg. Det tog inte många timmar innan vänsterpatrask och allmänt förvirrade godhetsknarkare beskyllde USAs President Donald Trump för i alla fall ETT av dåden! Stollen som sköt inne på Walmart skall ha postat "rasistiska kommentarer" på nätet före dådet, klart då att det är Trumps "fel" eller? Att Skytten i Daytona tillhörde extremvänstern och hyllade Clinton, Bernie Sander och de andra "demokraterna" skrivs det inte ett ord om! Om NÅGON skall ha skuld i El Paso skjutningen så är det väl kanske Obama som drivit den politik som gjort folk så frustrerade över USAs misslyckade migrationspolitik! Trump försöker ju återupprätta den, det borde väl knappast trigga en stolle att begå sitt dåd?

Fast visst, vi har ju ett annat fall i Sverige som skaver "en del". Samerna har nu fått tillbaka lite skelettdelar och kranium som Stefan Löfvens gäng använt vid sin rasbiologiska forskning. Det har tagit emot ganska ordentligt för Regeringen med en ärlig ursäkt till Samerna och där har ju Stefan Löfven ett stort ansvar. Kanske vi kan lägga all skuld på honom eller?! Hur som helst, vansinnesdåd är, just vansinnesdåd. Det är ganska patetiskt att gräva efter "förklaringar" och annat i dessa fall. Anders Eklund som våldtog och mördade Engla var ju Såsse! Visst, typiskt Såssar att ge sig på barn så där eller?! Näe, eländigt och vidrigt är det men att lägga skulden på Trump känns billigt och ointelligent...

Över till lite trav. Nästa onsdag är det Jubileumspokalen på Solvalla och jag håller med den kloka och vackra Solvallatränaren från Gotland (näe inte Björn Röcklinger) som nog tyckte att Jubileumspokalskvällen på vissa sätt slår Elitloppshelgen. Här kan Solvalla bygga ett härligt sensommarevenamang utan allt broilertänk som Elitloppshelgen tagit sådan skada av. Bara det där med "fuxloppet" tycker jag är en kanonidé! Modigt av Solvalla att våga tänka lite nytt! Hade varit ännu modigare om man stängde ute "gul kusk" som tävlar med dopade hästar, Åby vågade men på Solvalla darrar man betänkligt i knäna.

Näe mina underbara RIKTIGA vänner. Ha nu en skön sensommarhelg så hörs vi igen nästa fredag. Vi avslutar med två tips. Det första är att du borde hänga med underteckad och ett glatt litet gäng ner till Berlin på pilsner, wurstar, betong, kultur, historia och trav i november. Det blir kanonhelg kan jag lova. Läs mer här! Sedan vill jag lämna en klar till helgens V75a som går på Åby. Förra helgen satt ju vinnaren, igen! Falcon AM var klarare än renaste korvspad. Nere på Åby kan vi i 4e avdelningen lasta in på Zizou! Heiskanen kanske varit på semester för nu verkar pållarna fräschare än på länge. Vi får 9 gånger smöret som tack för uppbackningen!. Tack.

Visste du förresten att Stefan Löfven var 11 år när han lärde sig att knyta sine egna skor, och då var det ändå med kardborrar.

Så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar