Fredagsbrev, arkiv

18 augusti 2017

Åter en tung dag...

Så har asen slagit till igen och vi står mest och tittar på. Idag sätts det upp "spanska flaggor" på mångas profilbild på Facebook. Jag har full förståelse för detta men glöm inte att vi alla måste vara lika engagerade i praktiken om vi verkligen bryr oss, på riktigt.

Idag talar ALLA "terrorforskare" och övriga "kunniga" om att det islamistiska hotet som vi alla i väst nu lever under bara kommer att öka och öka. Terrorforskare Hans Brun är förvånad över att det sker så FÅ attentat och förklarar att detta beror på att det lyckligtvis är förhållandevis få islamister som är tillräckligt förstörda i sina huvuden (läs "psykisk ohälsa" om du vill känna dig korrekt) för att kunna gå från tanke till handling. Vilken dadeltrampare som helst med två friska ben och hygglig syn kan när som helst begå ett terrordåd nu, idag, var som helst. Vad kan vi då göra? Jo, vi kan med hundratio procents säkerhet nu konstatera att all form av "mångkultur" bara är en flummig utopi. Det har ALDRIG fungerat och det kommer heller ALDRIG att fungera.

Här hemma i Sverige så skall vi alltså motarbeta detta med alla lagliga medel. Islamistiska friskolor, bort. Moskéer som vi inte har total insyn i, bort. Lägg omedelbart ett KRAV på ett integrationsprogram som ALLA som söker sin tillflykt till Sverige skall genomgå. Riv medborgarskapet för ALLA som varit i sina hemländer och varit i närheten av IS. Förbjud ALLA som sökt sin trygghet i Sverige att återvända till vårt land om de reser tillbaka på semester till sina hemländer (de länder de säger sig ha flytt för sina liv ifrån). Vi skall naturligtvis även lägga betydligt mer resurser på att utvisa de personer som bevisligen befinner sig olagligt i landet. Naturligtvis så skall självklart de som begår brott på våra flyktingboenden omedelbart ut ur landet.

Det här är sådant som på sikt kan göra skillnad, på riktigt. Står du upp bakom detta så tycker jag att du till nästa val gör en noggrann analys ute i valstugorna och sedan ser du till att rösta på ett parti som verkligen arbetar i en riktning där vi tillsammans ser till att de människor som kommer till vårt land är människor som ÄRLIGT vill bli en del av VÅRT samhälle. Om du inte gör detta "jobb" och verkligen är med och gör skillnad så är dina flaggor på profilbilden inte mycket värt, de kommer aldrig att göra någon skillnad.

P.S. Skall det vara NÅGON flagga så bör den vara svensk. Med en svensk flagga visar vi att vi står upp mot våld, ondska och all den galenskap som dessa vidriga islamister nu sprider över västvälden...

Vi lämnar eländet och glider över på något trevligare. I Onsdags fick vi se en härlig duell mellan två fantastiska hästar, måhända solkades det vackra en aning då blodet rann ur munnen på den ena hästen. Hur som helst, Både Readly Express och Twister B.I. gjorde otroliga lopp. Efter loppet fick vi dock en besynnerlig kommentar från Timo Nurmos, "-han var inte som bäst idag och det kändes redan i värmningen". Då kommer ju naturligtvis frågan, varför startar man en så fin häst om han inte känns bra i värmningen?! Nu är vi ju ganska vana att se Nurmos hästar "blandat skick". Destruktionen av Going For Gold Zaz har väl ingen glömt och Sahara Dynamites Elitloppsfinal borde varit åtalbar. Ett annat exempel på knepig fingertoppskänsla är ju Tjacko Zaz. Ingen har ju glömt hans dunderprestation nere på Åby i april. En vanlig tränare hade nog tänkt, vilken jäkla häst det här kan bli, nu gäller det att bygga. Men så tänker inte Nurmos. Med mindre än 30 lopp i sitt liv så var det plötsligt Elitloppet och ett möte med Nuncio och Bold Eagle som stod på "matchningsschemat". Med undantag för en bluffloppsseger där han knappt höll undan för Bravo Navarone så har det nu mest rasat utför Uppgivna galopper från start har varvats med upplopp där pyspunkan kommit tidigt. I onsdags fick hästen ett smörlopp i rygg på Twister B.I. vilket resulterade i tidig handbroms och ett nytt ägg i raden. Näe, med Nurmos så gäller fortfarande det gamla hederliga konceptet "gasar tills det rasar".

OK, nu har jag klankat på både Svanstedt och Nurmos. Hatmejlen kör ni på den gamla vanliga adressen.

Skall vi ta något annat då. Adrian Kolgjini tog av sig hjälmen ute på banan och fick böter. I onsdags så var det Kontio som fick kasta in en femhundring för samma tilltag. Annat var det på dan gamla goda tiden då undertecknad kunde glida förbi läktarplats och ta emot publikens jubel och ovationer. Måldomare Bertil Andersson hade betydligt mer fingertoppskänsla.

I november så drar vi traditionsenligt iväg på vår Travweekend till Berlin. Den här resan är väldigt omtyckt och är nu redan fullbokad. Med tanke på det så börjar det bli högaktuellt att boka in vinterns Prix dÁmeriqueresa! Häng med på en kanonkul resa.

Näe mina rosa vänner, nu tar vi helg och konstaterar att denna skitsommar med risigt väder börjar gå mot sitt slut. Till helgens V75:a uppe på Romme har jag fått en klaring redan i andra avdelningen. Bergh sitter åter upp bakom Montdore som alltid går bäst med "Pappi" i vagnen. 9 gånger sylten kan vi slicka i oss. Mums filibabba.

Visste du förresten att Regina Lund och Mikael Wiehe i och med sitt medverkande i torsdagens OPINION LIVE på SVT förkroppsligade Rumpnissarnas, "Voffor gör di på detta viset?". Galen och surrealistisk upplevelse och en blivande TV-klassiker.

Så får det bli...


1 kommentar:

 1. Helt enig med dig Dennis.
  Det borde vara svenska flaggan vi ska hålla högt, VARJE DAG!
  Nu ska Sjöstedt fiska i grumligt vatten för att få lite röster.
  44 miljarder ska han lova till de sönderintegrerade stadsdelarna där gardintjuvar o kulturbärare av rang trängs i gatuhörnen.
  Men 15 sketna miljoner till att rädda BB i Sollefteå, DET hade han inte!
  Märkligt om du frågar mig.

  Mvh SUCK

  SvaraRadera