Fredagsbrev, arkiv

22 april 2016

Mer bacon åt folket...

På Phuket ligger temperaturen på ungefär 35+ och vi är i full gång med vår resegrupp. Som vanligt så håller vi till långt bortom turistfällorna och de restauranger vi besöker har sällan några egentliga menyer. precis som det skall vara om man vill njuta av Thailand på bästa sätt.

Ute på en väl dold ö med resegänget.

Enkelt men gudomligt gott.

Mannen i mitten är mångårigt utbildad kock, en av Phukets bästa!

Jag försöker även hänga med lite i vad som händer hemma i Svedala och det verkar ÄNTLIGEN som stollarna i Miljöpartiet börjat granskas och genast rasade spektaklet ihop som ett korthus. Det obehagliga är dock på vilka grunder som fiaskot kommit upp till ytan. Det är inte Åsa Romsons förvirrade grodor om “-tiotusen tyska bögar”, “-9/11 var en sorglig OLYCKA”, blyfärg eller hennes totala brist på sunt förnuft. Det var inte heller Friddes lögner om de där hundra dagarna han skulle behöva för att “få ordning” på våra skolor (där han nu istället minskat resurserna till just skolorna). Nej det är Islamismens inavlade ansikte som tonat fram inom partiet. Först Mehmet Kaplan som festar runt med RIKTIGA fascister sedan en svettstinkande Kurredutt som vägrar ta kvinnor i hand. Nu även Miljöpartister som aktivt stöder IS. Att islamister valt just MP som en lämplig väg in i vårt samhälle är egentligen inte så konstigt. Partiet är litet och lättpåverkat, dessutom PK-stämplat med en naiv syn på “öppenhet”. En perfekt plattform för de krafter som vill komma in i det svenska folkhemmet och börja gasa! Nu skall vi vara glada att Miljöpartiets anhängare inte bara är inskränkta och relativt lågbegåvade, de är dessutom väldigt FÅ och det skall vi vara glada för. Hej då MP.


Om vi då går över till travet så skall jag vara ärlig, jag har bara tittat lite förstrött. En hel del fina hästar har ju årsdebuterat och Elitloppet närmar sig så sakteliga. Fast fina hästar i all ära men den stora händelsen är ju att Visbytravet har premiär i helgen! Som vanligt stor trivselfaktor när Skrubbs rullat igång och till den här säsongen skall det bli extra kul att följa Pär Hassborg som under vintern fått in lite intressanta pållar som säkert kommer att prestera fint i sommar, pass upp…

Jag har även hört att det blev långa fängelsestraff för de ickesvenskar som gruppvåldtog en tjej ombord på Viking Lines Cinderella. Skönt att höra, mer bacon åt kriminalvården.

Nu skall jag lite elegant avsluta för idag och istället dra iväg till LARB där det får bli lite  god mat. Må gott så hörs vi igen nästa fredag. Trots att Visbytravet kör fintrav så är det V75 som vanligt och jag har fått en stenklar skickad till mig. I första avdelningen uppe på Umåker hänger allt på om Sören Eriksson kan utnyttja springspåret med Queer Fish. Gör han det så är det ingen som kommer i närheten av ekipaget. Vi lirar och får 9 gånger nudelsoppan. Vassego.

Visste du förresten att filmningen av filmen Polisskolan (1984) endast tog 40 dagar.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar