Fredagsbrev, arkiv

15 maj 2015

Så var Phuket utbytt mot Munsö Lounge…

20150514_143610_HDR

Sista Changen på Phuket för den här gången.

Idag stod man då på Arlanda igen efter en fantastiskt trevlig sväng nere på Phuket där vi hade två resegrupper som deltog i vår Seniorresa till Phuket. Som vanligt så blev det massor med härliga upplevelser och jag törs nästan säga att båda grupperna var mer än nöjda med sin resa. 8+ uppe på Arlanda idag kändes väl “så där”. Nu är vi i alla fall tillbaka och det är väl bara att hacka i sig och hoppas på en fin vår och sommar. Jag har haft ganska bra koll på Svedala under tiden nere på Phuket. Bl. a. så blev det häxjakt på SL:s stackars VD Anders Lindström då han nere på Hongkongs flygplats missade att betala för en enkel korthållare men betalade för fruns betydligt dyrare present. Klantigt? Ja visst men att nu frysa ut honom och dessutom överväga att ge honom sparken för denna händelse känns bara fånigt om ni frågar mig…

Något annat som blev “en aning” fånigt var söndagens partiledardebatt i Agenda. Nu har ju till slut partierna klivit ur sin låtsaspolitik och för dagen tävlar man i att hålla med SD. När Fru Batra med M emblem på kavajen hävdade att man måste ta tag i det organiserade tiggeriet höll de flesta artigt med. När Jimmie Åkesson före valet stod och sa detsamma på valaffischer runt om i landet så bombarderades de med tomater och sprayfärg av PK-muppar och kriminella vänsterextremister. Jo, jo. Så har det sett ut tidigare men nu blåser förändringens vindar kring den politiska skutan. När debatten började med tiggeriet och migrationsfrågan så kunde Jimmie Åkesson lugnt stå och titta på medan de övriga partiledarna tävlade i att anamma SD:s kloka och ärliga uppfattning kring dessa frågor. Lite senare diskuterades den akuta bostadsbristen och man käbblade om enklare strandskyddsregler och ändrade bullerregler i en förhoppning om att kunna bygga 30 000 nya boenden framöver. Det faktum att landet samtidigt planerar att ta emot 150 000 flyktingar under samma period ansåg Jan Björklund eventuellt kunde vara en “-viss ansträngning”. Åkesson ifrågasatte Björkmans floskler i skarp ton och man såg tydligt att Björklund hade svårt att hålla den falska PK-fasaden.

Som om inte detta var nog så lyckades landets Vice Statsminister Åsa Romson under debatten jämställa en båt med förolyckade flyktingar med Hitlers massaker på miljontals judar! En klassiker, redan nu och den kan vil lägga till Romsons alla andra klavertramp. Kvinnan är ju spritt språngande galen. Här nedan finner du ett klipp där hon svamlar om 10 000 tyska bögar på väg in i vårt land! Vi som kan vår “Hassan” kanske kan förstå vad hon menar men bland åhörare och förtroendevalda i Riksdagen så kliade man sig betänkligt i huvudet…

Åsa Romson svajar till det, igen…

Vi lämnar stolligheterna i politiken och hoppar in på lite trav. Reven dÁmour till Elitloppet, igen? Gääääsp. Kamma till er nu vänner, det skall ju vara ett av världens bästa lopp eller? Kanske vi kan kasta in Ålarökarn med?

På tisdag skall Mellby Agent äntligen ut i montélopp på Visbytravet. Det ser spännande ut, minst sagt. Vi är ju annars inne i ett skönt flyt för dagen och vinnarna har ju suttit betongklart här i Fredagsbrevet de senaste två veckorna. Till Åby nu i helgen fick jag precis in en heting igen. I tredje avdelningen är visst Goop stenklar! 4 gånger på Furious Francis får ändå anses som ett fint odds! Nu måste väskorna packas upp mycket att fixa. Får önska alla rosa vänner en fin helg så hörs vi igen nästa fredag. Hög tid för avsnitt 9 med Bobby Blade. Här får vi se när Bobby “goes wild”.

Bobby Blade, avsnitt 9.

Visste du förresten att det är förbjudet att kyssas för "sexuell njutning" i Iran. Den som ertappas döms till 100 slag med piska.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar