Fredagsbrev, arkiv

01 augusti 2014

Pridespektaklet motverkar sitt syfte…

tokeriersnurrig

Kom alla barn! Inga konstigheter alls…

Ännu en gång så översvämmas Stockholm av lallande, trallande spexpersoner som gör sitt bästa för att INTE tillhöra övriga 95 % svenskar. Prideveckan utvecklas mer och mer till en Cirkus för de avvikande och exhibitionistiskt lagda och förlorar alltmer både trovärdighet och syfte.

Det finns egentligen 4 grupper av människor som berörs av Prideveckan. Först har vi de där som bara MÅSTE sticka ut och vara “annorlunda”. De lever i ett av världens mest toleranta och liberala land som finns men skriker sig ändå hesa i sin “kamp” för att få vara inkluderad i samhället på precis samma sett som alla “Svennar” är. Problemet är bara det att de VILL inte vara “Svennar”, de vill vara allt annat än just “Svennar”. De vill med alla medel ta sig in i kyrkan med sina parförhållanden, den kyrka som de egentligen avskyr allt den står för. Denna grupp “spexare” är helt enkelt inte trovärdiga enligt mig. I mina ögon är detta bara människor med svag självbild som inte kan finna sin plats i samhället utan att “go banans”…

Den andra gruppen är egentligen den största. Den består till 80 % av tjejer mellan 18-30 som tycker att Prideveckan är en “kul fest”. Det hade lika gärna kunnat vara ett Fotbolls-EM eller en gammal hederlig Vattenfestival. Det går ut på att festa och ha roligt. En och annan “attackflata” som gärna visar hängpattarna finns ju så klart med i denna grupp men i det stora hela så struntar “festfolket” fullständigt i Prideveckans ursprungliga syfte.

Grupp tre är den värsta gruppen. I den har vi alla PK-muppar som maniskt klamrar sig fast kring allt som vänstermedia hjälpt till att måla upp som “det rätta” i vårt samhälle. I årets Pridetåg kommer homofoben Löfven att traska på bland löstuttar och dildos ivrigt påhejad av hans gelikar. PK-poängen är ju extremt viktiga nu inför valet och “alla” är med någonstans och geggar denna vecka (att dessa falska utspel får motsatt effekt i valet har de som tur är ingen aning om). Sveriges Radio P4 har matat Pridepropaganda dygnet runt och PK-pinsen sitter tätt på kragarna hos medlöparna i radiohuset. I den här gruppen finns det naturligtvis även människor som slår två flugor i en smäll. De “kämpar” för det som det tyckar är rätt SAMTIDIGT som PK-poängen haglar.

Det finns en grupp kvar, den grupp som jag trodde att Prideveckan egentligen var ämnad för. De vanliga homosexuella “Svennarna” ute i landet som faktiskt kan ha ett litet helvete med sin livssituation. Om du tar vänster vid Sundsvall och åker 4-5 mil och sedan på måfå svänger av och tar sikte på första bästa samhälle så kan jag garantera dig att du snart hittar en korvkiosk eller Bensinmack där ungdomar samlas och i den miljön tror jag INTE att det är så värst enkelt att “komma ut”. Dessa killar och tjejer skulle naturligtvis aldrig i hela livet åka ner till Stockholm och medverka bland “Kinkytält” och halvnakna killar utan snopp. Det är nämligen så att bland de homosexuella i Sverige så är “frisörspexarna” och spelivinkerna med plymer på huvudet en extrem minoritet som nästan ingen kan eller vill tillhöra. Den som tror att Pridefestivalen gagnar den vanliga homosexuella “Svennen” i landet har således totalt fel.

Några andra saker som drar ner trovärdigheten hos Pridespektaklet är följande:

Man pratar om att vara “inkluderande” och att Pride är en plattform för ALLA. Att vara homosexuell och dessutom sympatisera med t. ex. SD innebär dock att du genast är utesluten från allt kring Pride. Kriminella personer inom extremvänstern är dock mer än välkomna och får dessutom plats och utrymme att uppmana till våld och kriminella handlingar. DET är Pridefolkets “inkluderande” tanke.

Att de sedan vill ta sig in bland barn och ungdomar i sin jakt på indoktrinering genom sitt förtäckta Genusdravel blir nästan osmakligt. Man uppmanar även sina gelikar att ta med barnen under Prideveckan. Ska de vara med i “Kinkytälten” och spela “Dildokubb” med barbröstade tjejer och grovhånglande killar? Låter ganska rubbat i mina öron men hos Pridefolket är det inga konstigheter alls.

Politiskt sätt så är hela Pridespektaklet en surrealistisk företeelse. Jimmie Åkesson FÅR inte vara med, Göran Hägglund VILL inte vara med. Löfven är däremot gärna med bland dildos och lösvaginor svajande runt sig. För den som verkligen ligger på den emotionella botten finns även möjlighet att gifta sig under Prideveckan och då kan man välja mellan Mona Sahlin och Imamen Ludovic Mohamed Zahed som vigselförättare! Du förstår att det är galenskaper som pågår va?!

galenskaper

Vi lämnar PRIDE åt sitt öde och går vidare till tisdagskvällens rökare nere på Jägersro. Diskningen av Un Mec d´Heripre har diskuterats i alla tänkbara medier och forum. 97 % anser att diskningen var solklar, jag måste tyvärr sälla mig till de andra 3. Jag vill inte påstå att det var fel att diska Soyloys häst men det var långt ifrån solklart. Man kunde även friat och diskat Johan Untersteiner istället! “Ge fördel åt annat ekipage” är tunga grejer. Innan du börjar mejlbomba, vänta ett tag och låt mig utveckla lite grann. När Robber Bergh trängde sig ut med Ed You under Elitloppshelgen och blev diskad så var det absolut solklart, hästen utanför blev ordentligt störd och kunde ha gått omkull. I tisdagskväll var det något helt annat. Johan Untersteiner tillhör ju inte skaran KUSKAR med pondus. De som hyllar honom måste se något annat. Frågan är hur långt ut i banan som fransosen skulle kommit om Roland Jansson (skojigt exempel bara) suttit utvändigt? 3cm skulle jag gissa på, men  med en liggande knatte med hängande tömmar i vagnen utanför så blev det nästan öppen gata helt gratis. Tittar man på filmen så är det ju ingen “bredsida” som serveras, tror knappt vagnarna nuddar varandra. Nja, jag tycker nog att Untersteiner J:r flyttade sig lite VÄL enkelt…

PC-tidningen och ett par trådlösa Bluetooth hörlurar för 39:90:-

Sitter just nu på Solvalla och har precis spruckit på en fet V4a där jag garderade bortgalopperade strålkastaren Ametrin med New Approach som Lill-Goop satte sig fast och blev 2a med. Nu bommades således V4an. Bara att skaka av sig och blicka fram mot helgens V-75a där jag precis just nu fick en klar vinnare till. Det är märkligt vad kort minne spelarkåren har och vad färgade man är av “stora kuskar”. B. B. S. Pelleshan fick inte många chanser innan han slängdes i soppåsen. Claes Eskilsson har heller inget större förtroende hos nämnda spelarkollektiv. Du senast blev det en speedkörning sista 200m som INTE passar Pelles gång. Nu är spåret i alla fall bättre än senast och när vi då får 12 gånger på en häst som var spikförslag förra starten så är det bara att dunsa in hela kuvertet. Den  bjuder jag på. Ha nu en skön helg så hörs vi igen nästa vecka.

Så får det bli…

2 kommentarer:

 1. Härligt fredagsbrev , håller med om diskningssituationen. inget solklart fall.
  Claes Eskilsson vinner INTE på V75

  Norrlandsmuppen

  SvaraRadera
 2. Ett klokrent fredagsbrev Dennis! Speciellt din analys av hur samhället har farit iväg med sina "normer" borde spridas i större utsträckning!
  Med vänlig hälsning SUCK

  SvaraRadera