Fredagsbrev, arkiv

17 maj 2013

Phuket v/s Munsö 3-0

Ja, då var man åter hemma i Svedala igen. Ena dagen sitter man med en mustig Papayasallad och en iskall Chang. Några flygtimmar senare har man hämtat ut bilen på Arlandas parkering och står på Coop, Bromma och lastar grillkol i kundvagnen! Snabba men ack så obehagliga kast i livet. Vår Seniorresa ner var i alla fall mycket trevlig och jag ser redan fram mot höstens kommande resa.

golf

Några ur vårt härliga gäng nere på Phuket!

Nu för tiden fungerar internet helt ok på Phuket så en del trav har jag kunnat följa under mina veckor på ön. Jag fick se när Svanstedt började Örebroomgången med att släppa ut stallkamraten till 40 gånger degen för att sedan köra ihjäl stackars Beckman. Jag fick även se när I Saw You drog fram Nurmos häst till en Elitloppsbiljett men det återkommer jag till.

Vill du ha en gratis kryssning för 4 personer med Birka Paradise?!

I helgen avgörs ju den stora Eurovision Song Contest. Denna gång är det äntligen Sverige som står som värd. Jag har inte tittat på Semifinalerna men ser fram mot finalen på lördag. Det har visst spelats hockey här hemma men det har jag struntat i. Däremot har Janne Josefsson levererat ett av de viktigaste “Uppdrag granskning” sedan starten. Vi fick nu, på ett obehagligt tydligt sett, ta del av hur vår vänsterstyrda media manipulerar och förvränger allt som har med misstron på vår migrationspolitik m, m. att göra För mig är det ju ingen nyhet men för er som inte sett denna obehagliga sanning kan jag verkligen rekommendera de 58 minuter som programmet levererar. Vill du se så klickar du här.

Tillbaka till I Saw You! I onsdags fick vi se en uppvisning av både hästen och tränaren Åke Lindblom. På en kanontid pulveriserade de motståndet (där, en felaktigt inbjuden, Formula One fanns bland de slagna). Nurmos Amaru Boko var den enda som kunde lifta med från ryggen på I Saw You. På fotot torkar Åkes stjärna med ett huvud och genast så kastar Solvallakorrumperade Tore ut en inbjudan. I Saw You då? Skall han inte vara med? Det vore ett totalt patetiskt fiasko om man, än en gång, ratar landsortstränarna till förmån för Solvallas egna kelgrisar. Vi är många som förväntar oss att Tore släpper sargen och bjuder in startfältets snyggaste och kanske startsnabbaste häst!

Foto: Martin Langels/ALN  Sundbyholm 20130329

Klart att I Saw You skall med i Elitloppet! Gå med i Facebookgruppen här!

Näe, väskor, påsar med ananas, ett gäng skitiga SVEA TRAVEL tröjor och annat krafs står i hallen. Jag hinner helt enkelt inte med mina kära rosa vänner idag. Förra helgen lade jag ju ut Panne de Moteur men oddset blev klent. Mitt andra skrik, Nautical med Hanna Panna i vagnen fick luckan lite för sent, annars hade den suttit till dryga 20 gånger. Vi går över till helgen före helgen och då är det Gävle som står i kraftig radioskugga. I Guld försöker man i panik skaka fram Sanity för ett Elitlopp och det är lika stolligt som att gangstern Fabrice Souloy säger att Commander Crowe skall vara med efter sina dikesåkningar på slutet. Oracles uppvisning senast visade tydligt vem Tarzan vill ha med i Elitloppet och han pissar ner stackars Sanity från dödens och vi får 4 gånger för uppvisningen. Kasta in mina vänner. Grilla lugnt så hörs vi nästa fredag inför Elitloppshelgen!

Så får det bli…

2 kommentarer:

  1. Jag är benägen att hålla med om att I Saw You borde få en plats.

    SvaraRadera
  2. men dennis vad tycker du att inte Mr Picolit inte fick vara med 10,3 i dödens STOR SKANDAL

    SvaraRadera