Fredagsbrev, arkiv

11 maj 2012

Heja, heja Svanstedt…

Jo då, det ÄR en bedrift att vinna både Kungapokalen och Drottningens. Vem har väl glömt när Åke gick ut ett spår med kall häst och släppte fram stallkamraten till seger för några år sedan. I Kungapokalen vann han nu med Fawkes och i det loppet fick vi se att Panne De Moteur var ungefär 60 meter bättre och det var en darrande underläpp på en stenkall pålle som höll undan med ett nödrop. I Drottningens pokal var Svanen favorit och kunde efter smörlöpning hålla undan till lätt seger. Grattis Prins Åke!

Har från Phuket kunnat följa alla pinsamheterna kring Per Wetterholms senaste klavertramp. Det är egentligen helt otroligt att han över huvud taget kan sitta kvar på sin post. Fick jag bestämma så åkte han ut med ett fyrverkeri. Facebook gruppen “Vi som tycker att Per Wetterholm bör byta jobb” växer hela tiden. Det är bara en ett fåtal ryggdunkare som känner obehag i att någon gång, ta ställning. Här finner du gruppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Polisen håller koll på hälsan…

Förra helgen så var I Saw You ute i Guld på Örebro och han blev 2a, slagen av förra årets Elitloppsvinnare. Lövgren var missnöjd med sin bromskloss och låter tveksam inför Elitloppet. Skulle man nu trots det bjuda in Brioni och ställa I saw You utanför så har vi ett gigantiskt fiasko!

I helgen går sista tåget till Bällsta ån och med tanke på hur klent det ser ut i årets Elitlopp så borde väl Rakas ändå bluffa till sig en glänsarseger och med det ta en plats i startfältet sista söndagen i maj. Spela och ni får 3 gånger smöret. I samma lopp skall Reven ut och skutta. Ska vi tippa på 1,5 graders bakhälta?

Nej kära vänner, Chang ölen står och glittrar. Ha det gott så hörs vi nästa fredag, då från gamla Svedala.

Så får det bli…

2 kommentarer:

  1. "Panne De Moteur var ungefär 60 meter bättre" hur tänkte du nu? För visst torskade han ?

    Norrlandsmuppen

    SvaraRadera
  2. Han hade behövt vara 61 meter bättre för att vinna

    SvaraRadera