Fredagsbrev, arkiv

27 januari 2012

Så var det dags igen!

Stefan Löfven, vem e det? Tydligen är han riktigt het bland betongsossarna och det känns nästan demoniskt när man läser kommentarerna om Steffe bland de röda. Att killen, som brukligt är, stod och blå ljög i tv när han sa att han INTE var intresserad av att ta över hade ingen betydelse. Nu sitter han där med rodret i hand på politikens m/s Estonia och vinkar så glatt. Hur i hela friden kan sossarna tro att de kan komma vidare bara genom att byta ut Nissarna på VD stolen? Det är ju politiken som är helt körd! Moderaterna tog in Reinfeldt men de rev samtidigt sönder hela partiprogrammet och kastade sig 600 meter åt vänster! Detta gav bra effekt och skall sossarna ha en chans i framtiden får de göra detsamma men då ta sikte högerut. Det är möjligt, jag säger möjligt att de kan sprattla vidare några val till men i framtiden ser den svenska politiken helt annorlunda ut och då är Socialdemokraterna ett litet pytteparti. Nog om detta.

Delta i tävlingen och vinn en resa för två till Hollywood! Klicka här!

Du har väl läst att Jessica Almenäs tar med sig Adielsson och Lill-Goop till USA för att göra lite tv-puffar för årets kommande travsändningar. Här lägger man ner massor med deg på överarbetade, bombastiska och ofta ganska korkade reklamfilmer och kampanjer. Jag tror personligen inte att spelomsättningen ökar nämnvärt i och med dessa men pengar kostar det i alla fall. Hur bra är då våra trav-tv sändningar? Tja, själv tycker jag att det var “mycket bättre” förr! Kolla nedanstående exempel. Husband och allt…

Kvalitéts trav-tv…

I höstas kom det en del grus i maskineriet och Maharajahs deltagande i Pda blev plötsligt osäker. Bland travjournalister och staketkuskar gick ju snacket direkt att “-Maharajah har ingen form”, “–han e slut” osv. Naturligtvis var de helt fel ute och när Maharajah nyligen kom dansande över upploppet på Vincennes så fladdrade kapporna till bland förståsigpåarna och nu är Maharajah plötsligt “favorit till segern”. Sanningen är att de är fel ute IGEN! Ready Cash är absolut ingen häst som man “bara går ut och slår”.

Vill du “få igång” sambon? Klicka här!

Det finns en annan aspekt som tyvärr minskar chanserna för Maharajah en aning. För de flesta hästarna i Pda så finns ungefär 4-5 olika scenarier kring starten. Ett som kan resultera i seger. Ett eller två som minskar chanserna en aning och ett eller två startscenarier som spolierar chanserna till seger. För Maharajah är det tyvärr så att ALLA andra start scenarier än EN PERFEKT START innebär att de är 100 % borta från segerchansen. Det här känner Hultman och Sobrilström naturligtvis till och det enda de kan göra är att köra “pokerface” och hålla tummarna. En sak är i alla fall säker, det är en fokuserad Sobrilström som vänder upp i smeten på söndag och skulle det bli en bra start, ja då hänger det en ny lagerkrans här ute hos grannen nästa vecka! Jag håller alla tummar för Hultman/Sobrilström och Maharajah och tror faktiskt att det kan gå vägen. Skulle det skita sig så vinner Quif de VIlleneuve i stället!

Nej dags att riva ner det sista i väskan. Nu väntar Paris. För er som inte åker ner till Paris kan jag bara beklaga men det går ju trots allt direkt i tv. Du skall få en klar vinnare till helgens V75a. I första avdelningen tror man på Ingves uppsittning men han höll undan med ett stönande nödrop senast. Nej, från Norge kommer Relax Jet och det får vi 14 gånger baguetten på. Vassego.

Så får det bli…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar