Fredagsbrev, arkiv

11 november 2022

Fortsatt trivsamt i Thailand...



Här på Phuket rullar det på fint och jag har det mycket behagligt. I Sverige verkar galenskapen fortsätta. När vi kom till Bangkok så var det avläsning av fingeravtryck och fotografering (precis som alltid) i passkontrollen. I mitt pass syns på stämpeln EXAKT när jag senast måste lämna landet. Inga konstigheter, så har det alltid varit. I Sverige väntar vi fortfarande på att det skall göras en ny folkräkning, vi vet alltså inte ens hur många människor som befinner i landet! Än mindre var de illegala och kriminella som fått utvisningsbeslut befinner sig. Det här är fullständigt galet och hör inte hemma i ett modernt samhälle. Och det är i exakt ett sådant samhälle som två invandrarbröder från Iran lyckas nässla sig in ända till SÄPO och begå spioneri. Sicket skitland.

I travers ankdamm kraxas det åter om att mupparna i Silvergrisen ute på Solvalla skall skriva alla propositioner åt banorna. Var det inte travsportsdestruktören Per Wetterholm som tidigare satt och kladdade med detta? Hur som helst, ett utmärkt sätt att döda travsporten. Grattis...

IDOL rullar på enligt plan och Luka var given att lämna. Finalen mellan Nike och Sebastian närmar sig.

Med dessa ord ber jag att få lämna er för den här veckan. Avslutar med en dunderklar till helgens V75a från Sundbyholm. I första avdelningen smäller L.L.Royal av dem, lätt! Fem gånger krämen. Ha en fin helg så hörs vi igen nästa fredag.

Visste du förresten att Stefan Löfvens mormor alltid tog överdelsskorporna från Steffe.

Så får det bli...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Om mig